Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan lehet a férfi ha a 4. randin se közeledett felém, meg se csókolt?
Figyelt kérdés
Vagy mi baja lehet?
Jeleztem neki hogy szabad a pálya, flört is volt
tegnapelőtt 16:45
1/19 anonim válasza:
Inkább félénk. De ezt neked kellene tudni 4 randi után, hogy milyen.
2/19 A kérdező kommentje:
Lehet félénk de nevetünk jó elvagyunk
tegnapelőtt 16:56
4/19 anonim válasza:
Vagy nem hozzád illik, hanem hozzám.
5/19 anonim válasza:
Lehet nem jössz be annyira neki....
6/19 A kérdező kommentje:
Ha nem jövök be neki akkor minek jön el a randira?
tegnapelőtt 17:12
7/19 anonim válasza:
Szerintem igen, tapasztalatlan, és lehet szűz is. :) Az első komolyabb ismerkedésemet én így szúrtam, és dobtak is.
8/19 anonim válasza:
Akkor van ez ha férfi azt érzi, hogy olyan nővel ismerkedik, akinél csak komoly kapcsolatra van esélye.
Közben meg arra gondol, hogy ha sikeresebb férfi lenne, akkor az ilyen nőt is megdöntené az első randin. :)
9/19 anonim válasza:
Felteszem, Kérdező, kb semmit nem tudsz a személyiségéről...
Nem csak az az egyetlen esély, hogy tapasztalatlan - de erre utaltak is.
10/19 anonim válasza:
Szerintem ha flörtöl veled akkor egyáltalán nem félénk, vagy tapasztalatlan hanem:
° nem akar lerohanni mert komolyan vesz.
°nem akar lerohanni mert tudja, hogy akkor nem fekszel le vele, vagy magába akar bolondítani minél több szex reményében és persze egótunningra jó leszel.
° Nem vonzódik hozzád, de erőlteti hátha kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!