Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is gond fiatalabb lányokkal ismerkedni ha a férfi nagyon tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

Mert én például 23 vagyok és nem is csókolóztam, de sok 16-17 éves lány meg már nem egy párkapcsolaton van túl. Úgy érzem nem érek fel a saját korosztályomhoz ezen a téren, nagyon le vagyok maradva.

Tudom hogy nem helyes az ilyen, de nem ismerek olyan hozzám hasonló korú nőt akinek semmi tapasztalata. Egy tapasztalatlan férfi pedig taszító, mert nem tudja mit kell csinálni, nem irányít, tehát nem férfias.

Veszett ügy vagyok?

tegnap 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem felejtsd el ezt a csajozást, nálad jobbaknak nem adnak esélyt manapság.
tegnap 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Most vesztes vagy mert semmi önbizalmad és amiatt azt hiszed, hogy nem kellenél. Pedig ha valaki beléd esik és látja, hogy iparkodsz az ágyban SZINTÉN, vagyis a kapcsolatban más téren is akkor nem fog azért kirakni mert tapasztalatlan vagy. Egyébként nem tudom hol élsz amikor sok lány már 14 évesen túl van az első szexen...
tegnap 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
A hibás gondolkodásod miatt, igen.
tegnap 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
2 Igen túl vannak 14 évesen, és kb a férfiak 20-25 százaléka dugja cserélgetve a nőket ha nem tartozol ebbe bele akkor csak "komoly" kapcsolatra leszel jó papucsnak amikor már kiélték magukat és kell egy szerencsétlen akivel összejöhetnek.
tegnap 17:35
 5/9 A kérdező kommentje:

>Egyébként nem tudom hol élsz amikor sok lány már 14 évesen túl van az első szexen...

Világéletemben félénk voltam és visszahúzódó.

tegnap 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem jó helyen keresgélsz. Bőven van a te korosztályodban is tapasztalatlan lány/nő. Hogy hol, azt neked kell megtalálnod, mivel te élsz ott, nem mi.

Biztos vannak ismerőseid, barátaid, eljársz ide-oda, vagy épp tanulsz/tanultál nemrég valahol, esetleg munkahely. A visszahúzódóbb, tehát tapasztalatlanabb lányok nem fognak felszedni téged, neked kell megtalálnod őket. Vagy hagyd magad, hogy valami nagyszájú, nem túl szép, de rutinos csak felszedjen, tapasztald meg vele, amit csak lehet, aztán lesz önbizalmad is.

tegnap 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Mindig ez a nem jó helyen keresgélsz :DD

Nincs jó hely, minden nő úgy válogat hogy az elképesztő.

tegnap 17:49
 8/9 A kérdező kommentje:

>Vagy hagyd magad, hogy valami nagyszájú, nem túl szép, de rutinos csak felszedjen

Hát én őszintén még erre sem látok túl sok esélyt.

tegnap 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Világéletemben félénk voltam és visszahúzódó"

Ez esetben egyáltalán nem számít, hogy van e tapasztalatod vagy sincs, mert amúgysem mernél cselekedni.

tegnap 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!