Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnagyítja a környezetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnagyítja a környezetem vagy ekkora hátrány ez ?

Figyelt kérdés
Nem szeretek sütni, főzni főzök azokat amiket szeretek enni. Nem akarok olyan pasit akinek valamilyen káros szenvedélye van (alkohol,cigi,drog) és olyant akinek gyereke van. Én nem akarok gyereket soha szóval olyan pasi kell aki nem akar gyereket. 34éves vagyok tényleg reménytelen diplomás nőként ilyen pasit találni?
jan. 4. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Diplomás nőként még helyesen írni sem tudsz. Gondolom nem lehetsz valami igényes főnyeremény... Na meg csak azt írtad le, hogy milyen igényeket támasztgatsz, azt nem, hogy miért vagy szerethető...Szóval honnan tudjuk? Azon azért elég sok múlik...
jan. 4. 14:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Szintén legyen diplomás mint én férjen bele évi 2alkalommal hosszabb idejű külföldi nyaralás,szóval ő is jól keressen. Szeressen utazni,magas, jóképű, humoros,hűséges legyen . Sok féle témáról lehessen vele beszélgetni.Hercegnőkent bánjon velem,időkönként lepjen meg valamivel.szoval a tenyerén hordozzon.
jan. 4. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Főzni alap dolog, nőknek és férfiaknak is. Ez nem valami szuper skill, hanem alap, hogy el tudod magad látni normális kajákkal. A süti sütés más, az nem alap szükséglet. A káros szenvedélyek szomorú, hogy ennyire általánosak, hogy rendesen nehéz elkerülni. A gyerek kérdés nehezebb (tudom, én sem akarok). De lassan abban a korban leszel, hogy aki akart, annak már van, aki nem, az nem.
jan. 4. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, jó, hát ez most valami vicc? Hercegnőként? 😃 Te le akarod dominálni a társad!
jan. 4. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Troll..
jan. 4. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

12-es válasz alapján te nem vagy diplomás. 8 elemi talán megvan.

Szóval trollkérdés. Azon se lepődnék meg, ha egy incel írta volna ki.

Egyébként 34 éves nőként egyáltalán nem olyan kirívó ilyen feltételekkel párt találni. Hasonló vagyok (csak én valóban diplomás) és van párom évek óta.

jan. 4. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Hétfőn kezdődik az iskola, jót fog tenni az oldal színvonalának.
jan. 4. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak troll kérdés! Vagy valami ostoba ducikàs nő.
jan. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!