Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexre kellek, mit tegyek hogy értékes legyek a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Már 1. vagy 2. randin kiderül hogy csak szexet akar a pasi.

Online ismerkedek, nem izmos, nem autóval, motorral pózoló pasikkal matchelek. Normàlisnak kinéző, értelmes emberekkel.

Próbàlok értekmesen beszélgetni velük, kicsit flörtölni. De nem jön össze egy kapcsolat.

Eddig még sosem volt kapcsolatom így tapasztalatom sincs... baràtok próbàltak segíteni, de szerintük is ezek a pasik csak szexet akartak és a kapcsolat kialakulàsa is simàbb szokott lenni.

jan. 4. 06:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Pl tanács: aki néhány poént elejt szex témában, vagy áthív magához, az CSAK szexet akar. Holott ez lehet normális is, pl 3 napig beszéltek abból néha poénkodik, vagy folyamatosan szexről hajlandó csak beszélni? Azon kívül mennyire figyel oda rád és mennyire értékeli a te témáidat, mert az hogy eszébe jut a szex és elsüt néhány poént az normális. Az áthív magához az is önmagában semmiség, a gond akkor van ha nem mész, és onnantól nem érdekled.
jan. 4. 08:13
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Online társkereső oldalak mind ilyen pasik vannak. Szexre kellesz nekik. Férfi vagyok de nem alkalmat keresek, érdekel írj!
jan. 4. 08:36
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
80%
Szerintem fejlessz emberismeretet, tegyél fel kevésbé kihívó fotókat és kezdj el válogatni. 28éves korára az átlag nőnek már simán van 2-3 exe, te mivel töltötted az elmúlt 10évet?
jan. 4. 08:49
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Tőlem eddig minden férfi kapcsolatot akart (akivel néhány randiig eljutottam). Tudod, mi a titok?

Közöltem velül, hogy én viszont csak szexet akarok, erre kivétel nélkül mindegyikükben felkeltettem az érdeklődést. Szinte minden nő fosik tőle, hogy jaaaaaj, nehogy aztán csak szex legyen a dologból, mert az milyen szörnyű. Gondolom, rendkívül nyeregben érzi magát minden férfi ettől.

Én jeleztem, hogy csak szexre vagyok hajlandó, és előbb-utóbb mind kifejezte felém, hogy kapcsolatra vágynának. Aztán volt, akivel összejöttem, volt, akivel nem.

jan. 4. 10:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14 Jó de ez így nagyon gáz. Persze így lehet trükközni a nárcikkal, akik mindig azt akarják amit te nem. Amúgy persze tényleg annyi van belőlük hogy simán így működik.
jan. 4. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

15

Részemről ez nem trükközés volt, ugyanis egy-két hét vagy hónap ismeretség után én nem tudom eldönteni, hogy akarok-e párkapcsolatot, azt viszont elég hamar érzem, hogy akarok-e szexet.

Ha valamelyik férfi nem akart volna többet, akkor sem dőlök a kardomba, mert néhány hét után nem kötődöm még hozzájuk, szexelni viszont szeretek.

Én csak azt mondom, hogy ez a folyamatos aggodalom, hogy jaj csak nehogy szexre kelljek egyszerűen olyan hatalmat ad a férfiak kezébe, ami méltatlan a nőkre nézve. Amint rájöttek, hogy nekem is elég a szex, hirtelen nem érezték magukat annyira nyeregben, és érdekelni kezdte őket a személyiségem.

Természetesen baromira nem minden férfit érdekelnék, de olyannal eleve nem jutottunk el a hamradik, negyedik randiig, akivel nem passzoltunk.

jan. 4. 12:57
 17/18 anonim ***** válasza:
39%

Én is mindig így jártam, de tényleg. Folyamat magamban kerestem a hibát. Nem vagyok ostoba, unalmas, csúnya sem kövér. Mégis mindig így jártam. Amin változtattam….ezért kapni fogom a minuszt az tuti, de nálam ami be vált, az az hogy beszélgetős fázisban nem írtam vissza rögtön, vártam akár órákat is. Volt, hogy direkt lemondtam a talit és átrakattam egyből egy másik napra. ( tudom tudom a hülye tachtikázás, de még is bejött mindig)

A külsőmön is változtattam. Kissé p*csásabban kezdtem el öltözködni( nem k*rvasan) menőbb szettek, tucatosabb. Műköröm, smink stb. (Hiába írják, hogy ezen nem kellenek, még is a többségnek ezek is szempontok!!!) ha van rajtad felesleg akkor fogyj le! Az sem baj, ha már nagyon gebe vagy, az csak jó számukra.

Picsáskodj! Kicsit játszd az elérhetetlent, de ne túlságosan!

Ne beszélj sokat, de azért keveset se….még a végén azt hiszi, hogy már most oda vagy érte.

Tudom, hogy ezek durva dolgok, de nekem és a barátnőimnek is ezek váltak be!

Előtte kedves voltam, normális, kis átlagos…a lőtéri kutyának sem kellettem, folyamat csak kihasználni akartak, még az olyan pasik is akikről az ember sem gondolná, hogy ilyen.

Sajnos az a tény, hogy a férfiakat első körben 99%-ban a külső érdekli.

Most a hugom is ebben szenved, jó a szíve nagyon, aranyos, szép lány, de annyira nem tudja megfogni a pasikat. És az a vicc, hogy kb egy 10/2-es gyerek is simán átverné.

jan. 4. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Biztos csini,szexi vagy, ezért akar mindenki megd.gni egyből. Nehéz ügy. Majd összejön. Még mindig jobb, mint ha ronda lennél és elkerülnének
jan. 4. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!