Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Kérdésfeltevő!
Itt vannak azok, amelyek egy nő értékét meghatározzák:
- Thin body
- big ass
- big tits
- sucking mouth
- solarium skin
- tight dress
- she loves sex.
- bisexual tendency
- A little silly
Az ilyen nő 10/11
Ezzel egyetért minden férfi.
2. Hát például én se értek ezzel egyet.
Meg ennek semmi köze a feltett kérdéshez.
Igaz, hogy a kérdést félreértettem de mindegy. Örök igazságot írtam le a #2-es kommentben.
Szerettel kívánok további szép estét.
Attól ha van tartása.
Az első részigazságot ír, minden nő ezt mondja, ennél sokkal összetettebb a dolog. Legyél úriember, ilyen értelemben tiszteld a nőket, de ne legyél szolgalelkű a nőkkel, mert azon nyomban elveszted az érdeklődésüket. Ezen felük vannak nők akik kifejezetten azt szeretik ha semmibe veszik őket, és ezt általában önmaguknak sem vallják be.
hogy jól nézel ki és más nők is vágynak rád, nem csak a célszemély.
aztán ahogy jobban megismered úgy lesz egyre könnyebb a szitu.
rájön, hogy rendesen megdugod, szép nagy farkad van, jó szerető vagy, kedves és figyelmes vagy vele és végül kidobni sem fogod tudni, így végül csak rajtad áll, hogy leparkolsz e nála és megtartod őt, vagy új célszemély lesz a befutó.
a nők alacsony önértékelésű bizonytalan, felszínes, érzelmek által irányított emberek.
ha tetszel neki külsőre és téged megismerve pozitívan van visszaigazolva és te logikai alapon kezeled őt nem érzelmi alapon, örökre a tiéd lesz a célszemély.
2 és 4. Sose lesz nőd, rendezkedj be az örök incel-létre.
Én is szeretettel kívánok neked szép estét ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!