Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lehet értékes egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet értékes egy férfi a nők szemében?

Figyelt kérdés

#férfi #Női szemek
2022. febr. 6. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Tisztelet a nő felé. Nagy
2022. febr. 6. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
6%

Kedves Kérdésfeltevő!

Itt vannak azok, amelyek egy nő értékét meghatározzák:

- Thin body

- big ass

- big tits

- sucking mouth

- solarium skin

- tight dress

- she loves sex.

- bisexual tendency

- A little silly

Az ilyen nő 10/11

Ezzel egyetért minden férfi.

2022. febr. 6. 19:51
 3/14 A kérdező kommentje:

2. Hát például én se értek ezzel egyet.

Meg ennek semmi köze a feltett kérdéshez.

2022. febr. 6. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Igaz, hogy a kérdést félreértettem de mindegy. Örök igazságot írtam le a #2-es kommentben.

Szerettel kívánok további szép estét.

2022. febr. 6. 19:55
 5/14 anonim ***** válasza:
13%

Attól ha van tartása.

Az első részigazságot ír, minden nő ezt mondja, ennél sokkal összetettebb a dolog. Legyél úriember, ilyen értelemben tiszteld a nőket, de ne legyél szolgalelkű a nőkkel, mert azon nyomban elveszted az érdeklődésüket. Ezen felük vannak nők akik kifejezetten azt szeretik ha semmibe veszik őket, és ezt általában önmaguknak sem vallják be.

2022. febr. 6. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Én nem használom emberre azt a szót, hogy értékes. Egy emberi lény nem tárgy, hogy értékbecslésnek vessük alá.
2022. febr. 6. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
23%

hogy jól nézel ki és más nők is vágynak rád, nem csak a célszemély.

aztán ahogy jobban megismered úgy lesz egyre könnyebb a szitu.

rájön, hogy rendesen megdugod, szép nagy farkad van, jó szerető vagy, kedves és figyelmes vagy vele és végül kidobni sem fogod tudni, így végül csak rajtad áll, hogy leparkolsz e nála és megtartod őt, vagy új célszemély lesz a befutó.

a nők alacsony önértékelésű bizonytalan, felszínes, érzelmek által irányított emberek.

ha tetszel neki külsőre és téged megismerve pozitívan van visszaigazolva és te logikai alapon kezeled őt nem érzelmi alapon, örökre a tiéd lesz a célszemély.

2022. febr. 6. 20:14
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

2 és 4. Sose lesz nőd, rendezkedj be az örök incel-létre.

Én is szeretettel kívánok neked szép estét ☺️

2022. febr. 6. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
Nagy fizetestol
2022. febr. 6. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es, ezt miért nem tudtad leírni magyarul? Mert a "sucking mouth" nem angol oldalról van.
2022. febr. 6. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!