Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ezt mondja az valószínűleg csak "melléduma" ?

Figyelt kérdés

Hogy nem vagyok pozitív ember és ő olyan emberekkel akarja körülvenni magát, akik javítanak az ő hangulatàn is!

Valójában meg az a baja hogy ronda vagyok még dagadt?

#mellébeszélés #Női hazùgsàgok
jan. 3. 09:48
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

19

Szerencsére nekem nem halt meg senkim. Mindig ilyen voltam. Ha van minek örülni akkor van. Amíg nincs addig még minek mosolyogjak mint egy bohóc?

jan. 3. 13:07
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

A pozitívság nem csak a mosolygásból áll. Pl. én grimaszolok, ha nagyon koncentrálok, szóval szoktam mondani, hogy senki ne vegye támadásnak, nagyon figyelek.

Az embernek van egy fajta kisugárzása. Introvertált vagyok és sok negatív dolog van a múltamban, de igyekszem a mások felé kedves és segítő lenni és sajnos emiatt sokszor vonzom az embereket. Azért sajnos, mert mint mondtam, introvertált vagyok, a random leszólítás nem feltétlen az én pályám.

Szoktam is sajnálni őket, mikor útba igazítás miatt én vagyok nekik a legszimpatikusabb az utcán, holott én a saját településemen is bármikor eltévedek.

De sokat számít a szóhasználat és a testbeszéd is. Gondolom egyikre se figyelsz.

jan. 3. 13:13
 23/30 A kérdező kommentje:

22

Pasz. Ma amúgy extra durcas a hangulatom.

jan. 3. 13:20
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet melléduma is, lehet igazi indok is. Nekem is volt olyan randipartnerem, akivel külsőre nem volt semmi gond, de randin kb. az életről is lehozott, mert végig csak panaszkodni tudott mindenre (és nem volt egy db közös érdeklődési kör sem, pluszban)... végiggondoltam, hogy ki akarom-e ennek tenni magam hosszú évekre... és hát nem.
jan. 3. 13:24
 25/30 A kérdező kommentje:

24

Hàt úgy valóban semmi értelme nem lett volna.

jan. 3. 13:26
 26/30 anonim ***** válasza:
Te pozitív embernek tartod magad?
jan. 3. 13:40
 27/30 A kérdező kommentje:

26

Ne személyeskedj.

Az élethez való hozzàálàsom úgy alakul amilyen események érnek. Ha minden rendben alakul akkor tudok nagyon pozitív lenni.

jan. 3. 13:46
 28/30 anonim ***** válasza:

26 vagyok.

Persze hogy személyeskedek.

Te kérdeztél, neked válaszolok és téged kérdezlek.

Ha te pozitív embernek tartod magad, akkor úgy gondolod, hogy a lány mellédumál. Ha nem, akkor elfogadod, amit mondott.

jan. 3. 14:10
 29/30 A kérdező kommentje:

28

Oké. Mint fentebb írtam; hangulatfüggő nàlam ez.

Nem vagyok egy mindig jòkedvű ember. De nem hiszem el hogy ezért tìltott le. Lehet jött neki egy másik férfi akivel megpróbálta.

jan. 3. 14:23
 30/30 anonim ***** válasza:

8-9 jaj hát igen-igen csak is kizárólag az ilyen faszikra vágyunk! Senki másra! Csak nézz már körül nyisd ki a szemed. Mert én elég ritkán látok modell kinézetű srácot vagy ha már a gazdag faszikról van szó….ahány párt látok napi szinten Magyarországon nem igen lenne csóró ember. Noo mindegy, az a baj hogy ilyen butaságokkal nyugtatjátok magatokat….nem mondom, hogy nincs olyan làny aki ne a pénzre menne, de elég kis % az…..

Nálam is volt olyan faszi aki olyan szinten unalmas volt és valamiért depressziós is lettem amint megszólalt, ennyi is volt az ismerkedés.

jan. 3. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!