Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ezt mondja az valószínűleg csak "melléduma" ?

Figyelt kérdés

Hogy nem vagyok pozitív ember és ő olyan emberekkel akarja körülvenni magát, akik javítanak az ő hangulatàn is!

Valójában meg az a baja hogy ronda vagyok még dagadt?

#mellébeszélés #Női hazùgsàgok
jan. 3. 09:48
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

10

De nem volt igaza.

Te jókedvű vagy non-stop?

jan. 3. 10:39
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te tényleg egy negatív ember vagy....
jan. 3. 10:51
 13/30 A kérdező kommentje:

12

Ez csak feltételezés 😃

Amúgy ha ismerdnéd az életem körülményeit, te is az kérdeznéd " minek kellene örülni" ? Van lyuk a fenékén és tud kakilni? Vagy mégis minek?

jan. 3. 10:58
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

13, én inkább azt kérdezem "mit tesz, hogy ne legyen egy kalap szar az élete?"

Aki negatív, azt a pozitív(abb) emberek kerülik. Én egyet tartok magam körül, de egyre nehezebben viselem, pedig 10 éve a barátnőm. Én laza, vidám típus vagyok az esetek nagy többségében, ő meg olykor ilyen, de jellemzően problémàzó személyiség és, ahogy öregszünk csak romlik.

Lényeg a lényeg, az energia vámpírokat elkerüli a többség.

jan. 3. 11:02
 15/30 A kérdező kommentje:

14 bármit lehet tenni ha a körülmények áldozata az ember.

Mindenkinek van ilyen ismerőse mint a barátnőd. Biztos van pozitív tulajdonsága is! Elvégre csak a baràtod valamiért.

jan. 3. 11:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

15, mindenkinek van jó tulajdonsága is. Hitler pl szerette a kutyákat.

De az a pár jó tulajdonság, egyre kevésbé ellensúlyozza a tényt, hogy rossz társaság. Nem élvezem a vele töltött időt, csak elviselem. Sajnálnám megbántani, de egyre lazábbra veszem a kapcsolatot. Szerencsére lett párja, így remélem ő is lazábbra fogja a gyeplőt és elhanvad a dolog.

jan. 3. 11:13
 17/30 anonim ***** válasza:
35%
11# Nem vagyok non-stop jókedvű, de kb az időm 80%-ában igen. Viszont abban igazad van, hogy szerencsésebb helyzetben vagyok, mint sokan, de ezzel nem tudok mit kezdeni, ha más nem, erről nem én tehetek és nem vagyok köteles elviselni a hisztit akkor sem, ha van alapja. Mondjuk az illető nem feltétlenül a saját körülményeiről panaszkodott, hanem minden random baromságról, munkahelyen a kollégákról, akikkel semmi baj nem volt (csak én jóban voltam velük, ő meg féltékeny volt, hogy másokkal is lógok, de a lányokra is), mindenkiben a hibára fókuszált, egyszer lenyomott egy monológot arról, hogy őt mennyire idegesítik a szlovákok (ez aztán komoly gond itt Budapesten tényleg), igazából egy idő után feltűnt, hogy szinte mindig hisztizik valamin.
jan. 3. 11:18
 18/30 A kérdező kommentje:

16

Nekem szimpatikus lett volna Hitler. Nem tudom mennyire szerete a kutyákat? Lehet csak a sajátját? Mert használták a kutyákat a háborúban és úgy hogy bombák voltak rájuk téve. Felàldoztàk őket. Nyilván tudott erről..

17

Leíráod alapján az a személy kóros ...

jan. 3. 11:25
 19/30 anonim ***** válasza:
61%

"Amúgy ha ismerdnéd az életem körülményeit, te is az kérdeznéd " minek kellene örülni" ? Van lyuk a fenékén és tud kakilni? Vagy mégis minek?"

Kedves kérdező ez nem csak rád igaz. Én nekem se volt rózsás a múltam és a mai napig nem tettem túl magam egy közeli rokonom halálán. Pont ezért próbálom kerülni a negatív embereket és sokat nevetni, ha pedig sírhatnékom van a fenti miatt, azt egyedül megtenni. Mindegy hogy nézel ki, annyira negatív vagy, hogy lehúzna a társaságod.

jan. 3. 12:52
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg vannak energiavámír emberek, akik teljesen lehoznak az életről a negativitásukkal. Szóval ez lehet valid indok.
jan. 3. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!