Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő ezt mondja az valószínűleg csak "melléduma" ?
Hogy nem vagyok pozitív ember és ő olyan emberekkel akarja körülvenni magát, akik javítanak az ő hangulatàn is!
Valójában meg az a baja hogy ronda vagyok még dagadt?
10
De nem volt igaza.
Te jókedvű vagy non-stop?
12
Ez csak feltételezés 😃
Amúgy ha ismerdnéd az életem körülményeit, te is az kérdeznéd " minek kellene örülni" ? Van lyuk a fenékén és tud kakilni? Vagy mégis minek?
13, én inkább azt kérdezem "mit tesz, hogy ne legyen egy kalap szar az élete?"
Aki negatív, azt a pozitív(abb) emberek kerülik. Én egyet tartok magam körül, de egyre nehezebben viselem, pedig 10 éve a barátnőm. Én laza, vidám típus vagyok az esetek nagy többségében, ő meg olykor ilyen, de jellemzően problémàzó személyiség és, ahogy öregszünk csak romlik.
Lényeg a lényeg, az energia vámpírokat elkerüli a többség.
14 bármit lehet tenni ha a körülmények áldozata az ember.
Mindenkinek van ilyen ismerőse mint a barátnőd. Biztos van pozitív tulajdonsága is! Elvégre csak a baràtod valamiért.
15, mindenkinek van jó tulajdonsága is. Hitler pl szerette a kutyákat.
De az a pár jó tulajdonság, egyre kevésbé ellensúlyozza a tényt, hogy rossz társaság. Nem élvezem a vele töltött időt, csak elviselem. Sajnálnám megbántani, de egyre lazábbra veszem a kapcsolatot. Szerencsére lett párja, így remélem ő is lazábbra fogja a gyeplőt és elhanvad a dolog.
16
Nekem szimpatikus lett volna Hitler. Nem tudom mennyire szerete a kutyákat? Lehet csak a sajátját? Mert használták a kutyákat a háborúban és úgy hogy bombák voltak rájuk téve. Felàldoztàk őket. Nyilván tudott erről..
17
Leíráod alapján az a személy kóros ...
"Amúgy ha ismerdnéd az életem körülményeit, te is az kérdeznéd " minek kellene örülni" ? Van lyuk a fenékén és tud kakilni? Vagy mégis minek?"
Kedves kérdező ez nem csak rád igaz. Én nekem se volt rózsás a múltam és a mai napig nem tettem túl magam egy közeli rokonom halálán. Pont ezért próbálom kerülni a negatív embereket és sokat nevetni, ha pedig sírhatnékom van a fenti miatt, azt egyedül megtenni. Mindegy hogy nézel ki, annyira negatív vagy, hogy lehúzna a társaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!