Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el azonnal?
Folyamatosan ez megy.
100 bejelölésből 5 visszajejöl, abból 3 nem is válaszol, 1 pár mondat után eltűnik, a fennmaradó 1 pedig 2 nap után tűnik el.
Ha széllesebbre húzod a korhatárt, ugyanez van, ha a távolságot nagyítod, nagyobb az esély, de abból sem lesz sok minden, mert a távolság akadály, hülye, aki az ellenkezőjét állítja.
Fejér megyei vagyok, beszélgettem egy vásárosnaményi lánnyal, és mondta, menjek ma el hozzá, 1-2 óra, és ott vagyok. Rákérdeztem, tudod milyen messze élek? Erre a válasz, nem, mert ő még nem járt erre. Istenem.... Neee... És ilyenekkel van tele a badoo, meg az összes társkereső.
Amúgy érdekes... Fullos, szó szerint gyönyörű 20-40 év közötti nők vannak fent, százas nagyságrendben, 1-2 méltatott válaszra közülük 10 év alatt. Másnapra eltűntek. A többi vissza sem ír, meg sem néz. Semmi válasz.
Idősebbek, és gyerekesek, elhízottak, cigányok, láthatóan szegények és láthatóan értelmi fogyatékosok(szó szerint) hamarabb foghatóak, de hát na....
Én rengeteg nővel voltam már badoo-ról, de kivétel nélkül mind elvált anyuka volt, vagy vénlány, és amikor elkezdtem, voltam 24, ők meg 42, 47, 52, 50, 44, egyebek.
Korombeli, normális leányt, aki valóban hozzám illene, sosem találtam. Volt, hogy badoo-n nem tudtam nekik írni, facebookon megtaláltam őket, írtam nekik. Hatalmas anyázások közepette tiltottak, felháborodva fröcsögtek.
Szerintem kamu.
Nekem 1 vagy 2 mail-címemre jött egy időben mindig Badoo-értesítés, soha nem regisztráltam oda, azt se értettem, mi az a Badoo, amiről nekem írnak, és még egy ilyen hírlevélre se iratkoztam fel soha, hogy jöjjön arról a címről értesítés, ahonnan az jött.
Ezek adatlopások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!