Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélnek meg azonnal ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek meg azonnal ?

Figyelt kérdés

Hát, nem is tudom, hogy kezdjem... Annyira elegem van, hogy mindig rám szólnak, hogy "túl kihívó" vagyok. De most komolyan, mit jelent ez egyáltalán? Csak azt veszem fel, ami tetszik nekem, amitől jól érzem magam. Nem is értem, miért baj, ha szűkebb a nadrág, vagy ha kicsit rövidebb a szoknya. Attól még nem akarok rosszat senkinek. De ami igazán bánt, az az, hogy a hátam mögött olyanokat mondanak rám, hogy "prosti" meg "szajha". Miért kell ilyeneket mondani? Mintha attól, hogy valaki kicsit nőiesebben öltözik, az már valami rosszat jelentene. És a legrosszabb az, hogy ezt nem is a szemembe mondják, hanem csak suttognak meg sugdolóznak a hátam mögött, mint valami gyerekek. Miért nem képesek inkább a saját dolgukkal foglalkozni? Néha tényleg azt érzem, hogy bármit csinálok, sosem lesz jó. Ha lazább ruhát veszek fel, akkor az a baj, hogy miért nem öltözöm csinosabban. Ha meg kicsit jobban adok magamra, akkor jönnek ezek a megalázó megjegyzések. Nem értem, miért kell az embereknek ennyire bántaniuk valakit, csak mert nem olyan, mint ők. Persze, tudom, hogy nem mindenki bántó szándékkal mondja, de attól még iszonyúan rosszul esik. Sokszor úgy érzem, hogy csak meg akarnak ítélni, anélkül, hogy egyáltalán ismernének. Ez az egész annyira fárasztó... néha csak szeretnék úgy élni, hogy senki ne mondjon semmit. Csak lenni. Öltözködni úgy, ahogy akarok, és kész. Miért olyan nehéz ezt megérteni? Ja és nem is akkor csinálom ezt amikor kapcsolatban vagyok.

Ui: attól függetlenül ez nem ajánlat, a kérdésre reagáljatok légyszíves köszi :)

dec. 5. 14:56
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
79%
Mert az emberek mindig mással foglalkoznak, ez van. Nincs olyan, hogy valaki ne kapna egy rossz megjegyzést valami miatt. Amúgy s k.rv.s és a nőies között van különbség, lehet, te túlzásba viszed.
dec. 5. 15:02
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Kik ezek, akikről beszélsz? Ismerősök? Munkatársak? Rokonok?
dec. 5. 15:03
 3/38 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy az első is mondja, van nőiés meg van a másik fele. Neked kell tudod, mi az ami még belefér és mi az ami nem. Így látatlanba nem tudok mit mondani, mert mindenkinek mást jelent a kicsit rövidebb szoknya. Van olyan környezet, ahova egyáltalán nem mindegy, mennyire rövid az a rövid szoknya pl ha ügyvéd, üzletasszony vagy stb. De mindenhol vannak, rosszindulatú/irigy emberek, akik csakazértis megszólnak, irigykednek. Az a fontos, hogy jólérezd magad abban, amiben vagy, de ízléses határokon belül. És nemcsak 2 véglet létezik, hogy kicsit rövid vagy bokáig érő szoknya. :) próbálok pártatlan maradni. De mások véleményére sem szabad adni. Most ha hirtelen hosszú szoknyákat kezdessz viselni meg bő madrágot, arra is meglesznek a megjegyzések. Az embereknek semmi sem jó.
dec. 5. 15:22
 4/38 anonim ***** válasza:
52%
Akkor költözz ki az erdőbe, ott nem fog reagálni senki semmit. Amíg a társadalom része vagy, addig tudnod kell, hogy az és annak tagjai (aka emberek) hogyan működnek. Megszoksz vagy megszöksz, ez van.
dec. 5. 15:25
 5/38 anonim ***** válasza:
56%
A viselkedésed összhangban van az öltözködéseddel?
dec. 5. 15:42
 6/38 anonim ***** válasza:
85%
Honnan jut hozzád vissza ennyi idegen ember véleménye? Mert őszintén nehezen tudom elhinni, hogy még ha domina szerkóban is lejtesz végig a városon, túl sok ember lenne, aki nyíltan kritizálna. Max 1-2 csodálkozó vagy rosszalló pillantásról lehet szó. Ha meg nem teljesen idegenekről van szó, hanem munkatársak vagy rokonok, ők nem azonnal ítélnek meg, hanem ismernek még ha felületesen is. Innentől kezdve meg neked nem kell velük foglalkozni. Nem beszélsz velük, hogy a hátad mögött meg mit mondanak, arra úgysincs ráhatásod.
dec. 5. 15:44
 7/38 A kérdező kommentje:
Sokszor barátoktól jut vissza hozzám, hogy kicsit jobban elhelyezzétek milyen a külsőm. Általában szoktam sminket feltenni, rúzst.Például amikor nagyon sok megjegyzést kaptam a külsőmre akkor egy crop top volt rajtam, fekete bőrhatású miniszoknya, olyan kb térd fölötti 15 centivel, meg magassarkú szandál. Ide nem rakok fel képet magamról inkább nyilvánosan, esetleg üzenetben, remélem érthető
dec. 5. 16:09
 8/38 anonim ***** válasza:
66%
Ku.rvasan oltozkodsz.
dec. 5. 16:16
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy?

Ez inkább a tini lányok, vagy fiatal 18-20 éves lányok viselete. (Nem bántásból)

dec. 5. 16:22
 10/38 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, legkönnyebb lenne megmutatni mert van róla képem de nem merem felrakni.
dec. 5. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!