Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy, hogy nem mertél próbálkozni egy nőnél, mert azt érezted, nem vagytok egy szinten?
Figyelt kérdés
Idővel megpróbáltad mégis, vagy inkább elengedted?jan. 1. 20:14
1/12 anonim válasza:
Volt ilyen. Az első két alkalommal próbálkoztam, utána a tapasztalatokból kiindulva elengedtem, végül lejjebb adtam az igényeimet, hogy azon a szinten próbálkozzak, ahol sikeres lehetek.
2/12 anonim válasza:
Dehogy próbáltam, nekem akarom magam lejáratni, meg nem hiányzik hogy elküldjenek melegebb éghajlatra.
3/12 A kérdező kommentje:
1, és hogy megy ez, hogy leadod az igényeidet? Boldog és szerelmes tudsz lenni így is egy nőbe?
jan. 1. 20:25
4/12 anonim válasza:
Igen, úgy gondoltam teljesen értelmetlen.
6/12 anonim válasza:
Nekem volt/van egy titkos szerelmem. Miután elköltözött, mesélték a haverjai, h nem mert nálam próbálkozni 😒
7/12 anonim válasza:
Igen van 1 pasi mindenben jobb nalam, szexelgetunk de emiatt kapcsolat nem lesz
9/12 anonim válasza:
Volt. Aztán rá jöttem csak koverkes (70 kg feletti) nőknél lenne esélyem. Az meg nem kell
10/12 anonim válasza:
Volt, meg olyan is, hogy azért nem próbálkoztam, mert egy szinten voltunk. A nők ugyanis köztudottan csak a saját szintjük feletti férfiakkal állnak szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!