Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak végre rájönnének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak végre rájönnének, hogy a legtöbbjük nem elég jó egy párkapcsolathoz, és ennek megfelelően nem próbálkoznának többet, akkor jobb világ lenne?

Figyelt kérdés

#Nem próbálkozás #Jobb világot a nőknek
tegnap 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%

Nyers leszek. Valóban alkalmatlanok sokan. De nem azért, amiért most gondolod, ez nem magasság/kocsi/pénz/pénisz/test stb kérdése. Hanem hatalmas részük agresszív bántalmazó állat. A hülyeségek meg más dolgokra mutogatás helyett a valódi problémákon kellene dolgozni. Nem mindig a nők, meg magas elvárások, meg jaj társadalom. Megtanultok emberi módon viselkedni, és hoppá máris sokkal jobb lesz.

Száraz tények:

[link]

De amúgy magyarországon, itt, ahol folyamatosan hisztiztek sokkal rosszabb:

[link]

Még több konkrétum:

[link]

Ebben kellene fejlődni, és máris elég jók lennétek.

tegnap 17:30
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Most azért alkalmatlan valaki mert nem egy chad?
tegnap 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
A nők ugyanakkora resze nem alkalmas párkapcsolatra. Pont tökéletesek egymásnak.
tegnap 17:47
 4/16 A kérdező kommentje:
1. Rajtam semmit nem segített, hogy feminista lettem. Attól még ugyanúgy kell a karier, meg a jó kinézet. Csak egy plusz elem, a nők listáján.
tegnap 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

1#

Érzek itt egy kis ellentmondást...

A nők által többnyire lenézett kedves, visszafogott pasik gyakran szenvednek a társkereséssel, míg az agresszív, kihaénnem falubikája figuráknak mindig van párjuk.

Nőként is finomíthatnátok egy kicsit a párválasztási preferenciáitokon...

tegnap 18:10
 6/16 A kérdező kommentje:
5. Sokan olyan mintákat látnak otthon, és fogadnak el normálisnak, ami nem az. És mikor már benne vagy egy párkapcsolatban, akkor nem olyan egyszerű kilépni mindenkinek. Akár érzelmi akár anyagi dolgok miatt.
tegnap 18:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Én már rájöttem, de őszintén szólva, nem érdekel. Ha a nő lefekszik velem, majd utána szakít velem, mondván: nem vagyok jó párkapcsolat alapanyag, akkor elégedetten fogok távozni. Engem ugyanis a nőkkel kapcsolatban elsősorban a szex érdekel, eszem ágában sincs hosszútávú párkapcsolatban élni.
tegnap 18:25
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként meg a kérdést fordítva is fel lehet tenni.

A nők többsége jó egy párkapcsolathoz? Nem hinném. De ettől függetlenül ugyanúgy fognak pasizni.

#7 voltam

tegnap 18:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Az #5-nek teljes mértékben igaza van.
tegnap 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Az miért nem opció, hogy felismerjük a hibáinkat, és próbálunk javítani rajtuk?
tegnap 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!