Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak végre rájönnének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak végre rájönnének, hogy a legtöbbjük nem elég jó egy párkapcsolathoz, és ennek megfelelően nem próbálkoznának többet, akkor jobb világ lenne?

Figyelt kérdés

#Nem próbálkozás #Jobb világot a nőknek
tegnap 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

A bántalmazás komoly probléma a társadalomban, az tény.

De a férfiak többsége pont, hogy NEM bántalmazó, a nők többségét pedig NEM éri párkapcsolaton belüli bántalmazás.

tegnap 18:37
 12/16 A kérdező kommentje:
10. Mert az nem elég, hogy probálsz rajta javitani. Ha kiharcolsz 10 fizetésemelést, akkor is lopikulát kapsz. Ha probálsz empatikusabb lenni, akkor se leszel elég empatikus. Ha ronda vagy, azon igazán nem is tudsz segiteni, bazi sok munkával, és pénzel lehetsz izmos, de az is csak egy rétegnek elég. Ha alacsony vagy, azon meg semmi nem segít.
tegnap 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
10 mer az a legnehezebb...
tegnap 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Mégis mi ez a kollektív vélemény a férfiakról? Mit jelent az számodra hogy nem elég jó? Ha nincs kocsija? Ha nem keres jól? Ha nincs nyaralója? Ha megcsalást,az erőszakot a felelőtlenséget én is ugyanúgy elítélem, de ez egy így kijelenteni nem tudnám. És tudod miért? Mert attól, hogy valaki nem felel meg xy nőnek attól még lehet egy illető másnak igenis jó. Szerintem felesleges mindig csak az egyik nemet szidni, mert egyik nem sem tökéletes. Egyébként mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy a párját keresse, függetlenül attól hogy ez neked tetszik vagy sem.
tegnap 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:

A szánalmas lúzerek jobb ha feladják, amelyik pasi méltó a nők figyelmére, az már tinikorában becsajozott.

Az incelek, meg a negyvenéves szüzek jobb ha magukat sem égetik, meg a nőket sem idegesítik...

tegnap 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:
A 12-es kommented alapján te egy elb...ott lúzer vagy, semmi más! Én, aki a béka segge alól felfejlődtem 18 évesen és akkortól folyamatosan volt csajom, soha nem pityogtam, csak felismertem hogy 18 évig egy elb.ott közegben nőttem fel és egyből változtattam! Te hány éves vagy???
tegnap 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!