Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a váleményed, tapasztalatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a váleményed, tapasztalatod? Mennyien írnak vissza, vagy mennyit kell próbálkoznia egy fiúnak egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

Hány lánynak kell írni, hogy:

- Legalább 1 visszaírjon.

- Legalább 1-el normálisabban el lehessen beszélgetni, levelezni.

- Legalább 1-el randizni lehessen.

- Legalább 1-el legyen 2. randi.

- Legalább 1-el összejöjjön az ember.

Írd oda, hogy tipp vagy tapasztalat.

Én kb. 40-50 lánynak írtam eddig és 2 volt akivel kicsit leveleztem.

3 volt aki visszaírt, hogy nem vagyok az esete vagy hasonló.

És 3-4 volt aki írt, de azóta nem volt fent az oldalon.

Egy rokonom azt mondta, hogy egy amerikai feljegyezte és több 100, pagy pár 1000 lánnynak írt, kb. 20-al levelezett és csak egy randizott vele.

Ez elég extrém, de nem tartom lehetetlennek.

Te mit mondasz?

okt. 16. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tinderről tudok nyilatkozni, ahol eleve jobbra kell húznia, hogy beszélhessetek, 95% visszaír ha normálisan/érdekesebben, nem szia mizuval nyitsz.

Ha hívtam valakit találkozóra akkor mindig igen volt a válasz.

Második randi nem mindig lett, néha miattuk, néha miattam.

Első randin szex többször volt, azokat mindig követte 2. randi, és normál kapcsolataim is többnyire így kezdődtek.

Külsőre átlagos vagyok, de elég pozitív, humoros személyiség, illetve sikeres is, de anyagi dolgokról nem beszélek pár randi utánig (képeken sem látszik). 31F

okt. 16. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Hülyeség a kérdés.
okt. 16. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Nincs ilyen, hogy X lánynak írsz és akkor majd biztosan visszaír valaki és akkor lesz csajod 😆
okt. 16. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan írtak vissza az elmúlt 15 évben. Bármivel próbálkoztam, mindig ignoráltak. Tinderen is, hiába volt match. Aki vissza is írt, eltűnt, normális beszélgetésem sose volt. Élőben is megkaptam már, hogy túl normális vagyok.
okt. 16. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én tapszatalatom az, hogy azért 8-10 éve arányaiban több nő írt vissza, többel lehetett bele kezdeni értelmes beszélgetésbe, többel lehetett eljutni személyes találkozásig mint ma. Sajnos változik a társadalom. Ma már leinkább főleg a fiatal 20-25 éves korosztály azért lóg Tinderen, és hasonló csodálatos oldalakon, hogy a kis egóját hízlalja, hogy őrá mennyi férfi csorgatja a nyálát. Namármost ha ez a fő cél manapság, akkor szerinted, hány jelentkezővel áll le írogatni... Megvan a férfi érdeklődése plussz egy vonal a nyálcsorgatók száma mellé, utánna teljessen érdektelen már mit is akart igazából a férfi.
okt. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!