Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szobámban töltöttem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szobámban töltöttem a húszas éveim, hogyan szerezzek barátnőt és kezdjek szociális életet?

Figyelt kérdés

jan. 1. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Mondjuk élni és nem a szobádban üldögélni.
jan. 1. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Faluban élsz?
jan. 1. 18:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Az iskolán kívül mindenki éli a saját életét, ez volt már középiskolás koromban is. Mindenkinek van már 500 ismerőse, gondolom alig győzi tartani velük a kapcsolatot, amibe +1 fő már nehezen fér bele, egy hozzám hasonló nyomorult főleg nem. Én csak hasonszőrűekkel tudok könnyen ismerkedni, de velük nem tudok kiugorni a szobaéletből. Akik normálisak (oda szeretnék én felkapaszkodni), azokkal nem tudok beszélgetni, mert ahhoz gyengék a szociális képességeim.
jan. 1. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:
De miért alakult így ?
jan. 2. 04:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Régebben úgy kezdtem, hogy minden egyetemi programra elmentem, mindenkivel próbáltam beszélgetni. Olyan programra is elmentem, amihez nem volt kedvem csak azért, hogy legyen lehetőség új emberekkel beszélni, kilépni a komfortzónából.

Elkezdtem a napi és múltbeli híreknek olvasni, kis történelem, technika, újdonságok, amiről lehet beszélgetni, témát indítani. Aktívan sportoltam, ahol mindig volt 1-2 mondat amiről lehetett valakivel csevegni (hiszen mindannyian ugyanazért voltunk ott), illetve rendszeresen eljártam társasjátékozni.

Szerintem a kulcs, hogy mozdulj ki otthonról és kezdj programokra járni, ahol van lehetőség új embereket megismerni, kommunikálni.

Elején béna leszel, kellemetlen lesz, nem mindig leszel sikeres, de fejlődni csak így lehet.

jan. 2. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Neten
jan. 2. 20:13
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves 15!

Az a bajom, hogy ha el is beszélgetek néhány emberrel ilyen összejöveteleken, annak nem lesz folytatása. :(

jan. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!