Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 180 centis pasinak könnyeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 180 centis pasinak könnyebb jó testet csinálnia mint egy 190 centisnek?

Figyelt kérdés

Ez lehet az egyetlen előnye az alacsony növésnek, ha valaki csak 180 centi magas, hogy úgy könnyebb elérni azt a vállszélesség - derékszélesség különbséget ami egy jó férfi test esszenciája, amilyen Brad Pitt-nek is van (volt):

[link]

[link]

Sok testépítő tévképzetei ellenére kimutatott tény, hogy a nők nem a 100 kilós izomtömegre buknak, hanem sokkal inkább az arányosan felépített férfi testre. Az arányok, a váll-csípő arány és az alacsony testzsír százalék adja a vonzerőt némi izomtömeggel.

Ebben az egyben előnyösebb az ha valaki alacsony és csak 180 centi, mert aki 190 centi az meg is gebedhet, sosem tudja összehozni az arányos testet, mert nyurgábbnak fog tűnni optikailag?

jan. 1. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem alkat és genetika függő a dolog. Sok sporttal és komoly ofafigyeléssel, a 190-es is tudja hozni az arányos, izmos szintet. Nézz meg sok futball kapust, némelyik mint egy hegyomlás. Ja, és nem felfújtak.
jan. 1. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Nagyobb karokat es labakat konnyebb osszehozni, viszont a magasabb ferfiaknak pedig altalaban szelesebb a valuk es szerintem az utobbi egy nagyobb elony.
jan. 1. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Tömeget könnyebben tudsz magadra szedni vagyis hülyén hangzik de olcsóbban kijössz. A 190 cm magas embernek a 90 kg szinte vékony, én 175 cm vagyok és 92 kg jórészt izom, nem felfújt még konditerembe sem járok, a szabadban edzek és küzdősportolok. Sok kondis ismerősöm aki magas azért szenved rendesen mert ugye hosszú végtagok amikkel többet kell dolgozni hogy jól nézzenek ki, sokszor aki ennyire magas és szépen kigyúrt ott kox is volt. A 180 cm nem alacsony amúgy. Nem releváns kérdés amúgy párkapcsolatok témában mert a nőknek igy is a 180cm+ fog tetszeni ha mellette jóképű is és nem kórósan kövér, itt el van nézve az enyhe aputest is. Ha kigyúrod magad és "alacsony" vagy csak a többi férfi fog elismerően vállba veregetni ez a nőknek nem sokat jelent az esetek többségében.
jan. 1. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A 3as tokeletesen osszefoglalta.
jan. 1. 16:37
 5/5 mikeXxX ***** válasza:
Jó nagy baromság amit írsz én rendszeresen edzem és a 160-tól a 215-cm ig is van sok jól kinéző pasik és ezt nem én mondom hanem ottani nők de férfiként is nyílván látom kinél jobb a genetika vagy ki cuccozik vagy épp ki szálkásodik jól. 45f
jan. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!