Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő első randin arról beszél hogy nekem mit kéne csinálni a nem pedig magáról, az red flag?
Nem nem ez történt kapcsolaton kívüli dolgokról beszélgettünk és ez lett a témája én viszont azt vártam el hogy vagy magáról beszél vagy akármiről de nem arról hogy szerinte mit kell csinálnom onnantól kezdve abban a helyzetben
.
Valahogy gyanús hogy az a helyzet lenne amikor állandóan az a téma utasítatás veszély nyergetés azt hiszem ezt hívják control kényszernek. Itt csak kicsit olt zavaró de úgy vagyok vele hogy nem akarok belekötni minden apróságba de valahogy nem tetszik stimmel és gyanús hogy ez egy kontroll kényszeres kapcsolat lenne. Próbálom nektek megfogalmazni nem megy könnyen, talán sikerült.
*Valahogy gyanús hogy az a helyzet lenne amikor állandóan az a téma utasítatás veszényelgetés azt hiszem ezt hívják control kényszernek.
Itt csak kicsit volt zavaró de úgy vagyok vele hogy nem akarok belekötni minden apróságba de valahogy nem tetszik nen stimmel és gyanús hogy ez egy kontroll kényszeres kapcsolat lenne. Lehet hogy kifogtam egy kontrollól kényszeres nőt és most kéne abbahagyni pontosabban el se kezdeni. Próbálom nektek megfogalmazni nem megy könnyen, talán sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!