Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy vidéki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy vidéki lányokkal kell ismerkedni, mert ők feleségnek is messze normálisabbak lesznek?

Figyelt kérdés

Erről a videóról jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=qYaHQY8VnFk

Léteznek manapság egyáltalán ilyen nők?

Én Debrecenben élek 31 éves vagyok, anyám szerint a városi nők csak a pénzre hajtanak, megcsalnak, viszik a házat ha kell és erkölcstelenek (isznak/buliznak) ezért folyamatosan javasolja, hogy faluról ismerkedjek egy lánnyal (akinek a fb profilján amúgy ugyanúgy látok bulis fotókat osztva).

De tényleg így van, hogy a falusi lányok erkölcsösebbek és érdemesebb velük kezdeni? (nem mintha nekem bárkinél is sok esélyem lenne alacsony és vékonyként)

dec. 31. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyád pont úgy el van tévedve, mint a kettes. Aztán csak óvatosan válogass, nehogy lenyúlja a lakásodat a szubmisszív vidéki menyecske.
jan. 1. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyat kell választani, akinek normálisak és szeretetben élnek a szülei. Akkor nagyobb eséllyel követi azt a mintát, feltéve, hogy vagy annyira normális és szerethető, mint az apja. A legtöbb ember a felnőtt életében azt a mintát futtatja első körben, amit otthon látott.

Nem könnyű ilyet találni, mert rengeteg az elcseszett család.

jan. 1. 10:10
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, miért nem képesek az emberek komplexen gondolkodni. Mintha 2 típusú nő lenne összesen... és hát a pénzéhes, milliomost kereső, tolvaj nő az rossz, akkor a normális csakis a házicsicska lehet. Ha neked ez a normális, akkor tényleg nagyon max. vidéki kisfalvakban találsz ilyet, de az nem fog ám dolgozni, azt el kell tartani (nyilván nem olyan szintén, mint egy instap...t, de el kell tartani... nem fog ő elmenni pénzkeresős munkát vállalni pluszban, ha mindent ganajoz otthon).

De amúgy rengeteg szint van még a kétféle véglet között a skálán.

jan. 1. 11:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

🤣 Jártál már egyáltalán falu közelében?

18 éves koromig falusi voltam, tehát ott nőttem fel.

Az ottani lányok is szoktak bulizni, inni, pasijukat megcsalni, úgyhogy ne ez alapján keress párt.

jan. 1. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Lány már nem vagyok,csak vidéki.

Randin sose fizettem még,nem is fogok.Van kert,jószág.A férfi munkákat termeszetesen neked kell megcsinálni,ha már videki lányt akarsz.Vidéken is szoktak dugni.Ha erkölcsös alatt azt értjük,hogy előadom milyen jó kislány vagyok,mert csak a férjem dugott meg,akkor nem vsgyok az.Az ilyen álszent,erkölcsös nők lennének a legnagyobb r.iban.cok,ha megtehetnék.Főzni nem tudok.Utálom,ha belepofáznak mire mennxit költök.Ha egy 8000-es bugyit akarok venni,akkor azt veszem.Tudj spórolni.Vedd ki a részed a gyereknevelésből,munkából.Magától álljon a farkad,és legalább egy órát bírjál dugni.Inni ritkán iszom,de akkor rendesen.A pálinkának valót viszont meg kell szedned.Reggel az állatok kapnak enni,utána te.Fel kell vágnod a fát,felkapálni a kertet,kaszálni.Meg ilyen apróságok.Szeretek olvasni,ezt el kell viselned.A házban van kutya,macska,őket is el kell viselned,és ugrani az állatorvoshoz,ha bajuk van.

jan. 1. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
16%

"Magától álljon a farkad,és legalább egy órát bírjál dugni."

Biztos vagy te ebben? Még nem voltam olyan nővel, aki 20 percnél tovább bírta volna, pedig átlagos méretem van. Az is érdekes, hogy elvárod a spórolást , de 8000-ért veszel bugyingót. Na mindegy, messziről jött ember...

jan. 2. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Szeretek szexelni,bírok is.Attól pedig,hogy spórolok nem azt jelenti,hogy szarrágó vagyok.Mivel az élelmiszer nagy részét megtermelem,a megmaradt összegget elkölthetem,ha akarom.Nem hiszem,hogy jobb 10 csipszet venni,amit megeszek,mint egy minőségi bugyit,amit évekig hordok.
jan. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!