Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy vidéki lányokkal kell ismerkedni, mert ők feleségnek is messze normálisabbak lesznek?
Erről a videóról jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=qYaHQY8VnFk
Léteznek manapság egyáltalán ilyen nők?
Én Debrecenben élek 31 éves vagyok, anyám szerint a városi nők csak a pénzre hajtanak, megcsalnak, viszik a házat ha kell és erkölcstelenek (isznak/buliznak) ezért folyamatosan javasolja, hogy faluról ismerkedjek egy lánnyal (akinek a fb profilján amúgy ugyanúgy látok bulis fotókat osztva).
De tényleg így van, hogy a falusi lányok erkölcsösebbek és érdemesebb velük kezdeni? (nem mintha nekem bárkinél is sok esélyem lenne alacsony és vékonyként)
Igen. Cserébe tartsd el őket. Moss, takaríts rájuk. Főzz rájuk. Fizesd a hobbijaikat.
Vedd észre.
Súlyos értékrendi válság van. Szerepek sincsenek már. Együttműködés hiánycikk stb.
Igen.
Én nem szeretem a hagyományos női szerepet, mert ez elmaradott gondolkodás, Pesti vagyok.
Ha valaki olyat akar aki egész nap a konyhában gyúrja a tésztát, válasszon vidéki nőt.
Csendesebbek is, nincs önálló véleményük.
5
Talán onnan, hogy minek szolgáljanak ki, ha te nem adsz semmit cserébe.
És csak szólók, maximum valami elmaradott, elzárt zsákfalura igaz ez. Remélem ott sem sokáig. És onnan jön, hogy akkor tartsd el, mert ha ő megteszi a hagyományos szerepeket, akkor tedd meg te is.
Te is viszed a fél házat, ha közösen vettétek és a falusi lány is, mert a törvények ugyanazok.
Válogatnak ezek már mindenhol, és várják a csodát.
Azt hiszik, mert p.na nőtt a lábuk kőzé, és kis csini pofikájuk van, már úgy diktálnak, ahogy ők akarnak.
Maximum egy párkapcsolatban, és ha jó az üzleti, stratégiai érzékük.
Remélem a melóhelyeken meg szétszivatják ezeket az idősebb nők, meg az érettebb férfiak.
A pincsikutya, kangörcsös kiscsávók hülyítik el a mai fiatal nőket, akik azt hiszik egy idő után, valami istennők.
Lesz egy beteg önértékelésük ezeknek a nőknek.
#2 a városi nők meg mind ilyen kétbites fekete fehéren gondolkozo ostoba picsák mint te??
Kérdező, ez régen talán igaz volt, amikor még a vidék igazi vidék volt, állattartással, mezőgazdasággal stb.
De manapság hány vidéki házban van állat vagy veteményes? Nem sokban. És ahol van, ott se fiatal nők foglalkoznak vele.
Ugyanaz a házimunka van a vidéki házban is mint a varosiban.
És más elmaradás se jellemző az autók és internet világában.
Nem azt mondom hogy valami isten háta mögötti faluban nem találnál igazi paraszt lányt, de hidd el, az valószínűleg nem kellene neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!