Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normálisabb férfiak miért nem mernek az okos és egyben szemrevaló nőkkel ismerkedni?
imádom ezt a női gondolkodást: ha egy nővel a kutya sem akar komoly kapcsolatot, akkor az csakis azt jelentheti,h félnek a sikeres és okos barátnőidtól:) nyilván.
azon kéne elgondolkodnia a barátnőidnek, h mit tudnak nyújtani egy férfinak hosszútávon. mert amiket eddig leírtál, az édeskevés. tudom, dúl a feminizmus, de egy ma férfit olyan női érdekel, ha hosszútávú kapcsolatról van szó, aki házias, bájos, kedves. az meg,h mennyire sikeres egy nő az életben, a férfiakat nem érdekli.a férfiak nem nők,h ez imponáljon nekik.
a mai "okos" nők többsége csak annak tartják magát, viszont beképzelt és arrogáns, valamint folyamatoson bizonygatni akarja, h mennyire okos, ami szintén taszítja a legtöbb férfit.
összefoglalásul: nem akarok bunkó lenni, de ha egy nőtől senki nem akar komoly kapcsolatot, annak mindig oka van, főleg h a barátnőid még a 30 sincsenek túl.
Hm, a kérdésedben már le is írtad, miért nem, én sem ismerkednék velük.
Kérdésedből levonom, kb milyen lányokról lehet szó:
Nagyképű, okoskodó, sznob, túl kritikus, sz.rkeverő, stb...
És nem, nem "félünk", hanem nem vagyunk a saját időnk, energiánk ellenségei.
Azért lehet ez, mert kevés az önbizalmuk, meg már túllehetnek egy pár visszautasításon is, ezért félénkek. Én sem merek igazából odamenni senkihez ismerkedni, akármilyen jól is néz ki az a valaki, tartva attól, hogy úgyis kudarc lesz a vége.
Lényegében teljesen jól megfogalmaztad a lényeget, a kérdésed alatti írásodban. 20+ F
Valahogy erről ez a vicc jutott eszembe:
Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!