Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az okos, érett viselkedés, ha a pasidra rákattan egy lány? A barátom azt mondja, egyáltalán nem érdekli, engem szeret, és kiakad, ha megemlítem, de én azért félek, hogy elveszítem. Mit tegyek?
A férjem járt úgy, hogy az esküvőnk előtt, hogy az egyik lány haverja, akit már kb 6 éve ismert, és sose akart semmit a férjemtől, hirtelen 5 nappal a nagy nap előtt, nekiállt hisztizni a férjemnek fb-n, hogy miért nem törődik vele, miért én vagyok neki fontos, milyen szomorú hogy nem jártak annak idején együtt, és milyen jó lenne ha járnának...stb...
A férjem csak annyit válaszolt neki, hogy ez évekkel korábban is eszébe juthatott volna, amikor a férjemet még nem is ismertem, tetszett neki a csaj, de akkor bezzeg nem akart tőle semmit...most már késő, engem szeret, és ez a hajó elment...
Aztán még az esküvőnk után csinált egy olyat, hogy csak a férjemnek adott ajándékot, az egész baráti körből egyedül neki, (kicsit se volt feltűnő...) és ott a szemem láttára... A férjem megköszönte, aztán nem is foglalkozott ezzel többet. A csaj is leállította magát mert felfogta hogy a férjem már az enyém, és nem akarja se őt se másik nőt.
Én egyszer sem mondtam erről az egészről a lánynak semmit. Nem hoztam szóba, nem osztottam ki, nem csináltam semmit. Ha beszélgettünk is, akkor is abszolút más dolgokról volt szó. Úgy gondolom ezt a férjemnek kellett elintéznie a csajszival. Nem süllyedtem volna odáig hogy nekiálljak vele veszekedni mert az szánalmas, megalázó, és értelme sincs...
Később erről beszélgettem az egyik barátnőjével. Azt mondtam neki, (rákérdezett hogy nem zavart e ez a dolog engem), hogy zavart, nagyon is, de nem az én dolgom volt leállítani...
Ő pedig azt mondta, hogy szerinte csak azért kellett a csajnak a férjem, mert már másé volt, és észbe kapott, hogy összeházasodunk, komoly a dolog...ezért próbált befurakodni.
Amúgy a lány 2 másik srácra is rámászott a haveri körből, de egyiknek se kellett...
Teljesen igaza van szerintem az előttem szólónak.
Ez nem a te dolgod, hanem a pasidé. Ha szeret téged a pasid, akkor ő majd elküldi, ha pedig őt választja, akkor pedig szintén nem tehetsz semmit. Minden esetbe magadat égetnéd be.
Bízz a barátodban, csak ennyit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!