Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen viselkedésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen viselkedésű lányok jönnek be inkább?

Figyelt kérdés
olyan tulajdonságokra gondolok mint pl. hogy mosolygós,nyílt, szóval hogy milyen tulajdonságot szerettek leginkább egy lányba? :)

2014. márc. 1. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mosolygós, kedves mindenkivel, jól el lehet vele beszélgetni, megbízható. Ezek fontosak nekem nagyon.
2014. márc. 1. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
kedves, humoros, szelíd (jó értelemben), és semmiképp sem arrogáns!
2014. márc. 1. 22:36
 3/12 A kérdező kommentje:
milyen értelemben legyen szelíd? :)
2014. márc. 1. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
sztem a ku.vás(értsd: mellig kivágott póló+ pi.avonalat mutató szoknya) lányok jönnek be mindenkinek. ne hidd el ha mást mondanak.
2014. márc. 1. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Na pont ők azok akiktől irtózom.:D
2014. márc. 1. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Humoros, megértő, intelligens, és kedves lány. Az, hogy mennyire szociális, nem nagyon számít. Sőt, nem bánom, ha kicsit félénk. Az elég aranyos szokott lenni. De a tulajdonságok közül a legfontosabb számomra az intelligens. Egy bunkó, ostoba lekezelő libát nem tudnék szeretni.
2014. márc. 1. 22:40
 7/12 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok kifejezetten félénk.vagyis változó :D
2014. márc. 1. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Legyen autista.
2014. márc. 2. 03:08
 9/12 anonim ***** válasza:

akik megtetszenek elsőre.

felőlem utána bárhogy viselkedhet így is úgy is akarom :S :D

2014. márc. 2. 09:26
 10/12 A kérdező kommentje:
értem,köszi a válaszokat:)
2014. márc. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!