Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesek vagytok és hogy a milyen küllemű srácok jönnek be nektek? Testalkatra hajra mindenre.
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 21:30
1/5 anonim válasza:
Én nekem nincs konkrét.
Fogjon meg.
pl. egyszer azért zugtam bele egy srácba mert mindig mosolygott és csillogott a szeme és amikor ránéztem nekem is mosolyognom kellett. :)
tehát nekem ilenek voltak eddig
2/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy az alacsony, dagadt, ocsmány srácok egy lánynak sem jönnek be.
3/5 anonim válasza:
Nekem pl a lányosabb arcú fiúk jönnek be, magasság mind1 csak ne legyen azért 2méteres mert én elég alacsony vagyok, nagyon tetszenek pl az ázsiai fiúk, és szeretem ha egy srácnak kicsit hosszabb a haja, vékony, és a túl izmos srácok sem tetszenek :|
4/5 anonim válasza:
#2-es nekem igen.
Igazából tök.indegy a testalkat csak ne legyen látványosan izmos, hanem csak úgy h az izmokon van még husi meg kell egy kis pocak is. Hajban minden szín tetszik a vörösön kívül, előny, ha hosszú vagy raszta. Szem mindegy, de a kisugárzás fontos, szeretem, ha néha őrült a pasi :D
5/5 anonim válasza:
Izmos,erős,hosszú hajú,szakállas-bajszos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!