Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha a párom, mindenre "nem tudom-mal" felel?
Akár 1 nyári programról van szó, akár hosszabb távú tervekről, mindenre azt mondja, hogy nem tudja, túl korai, még 1 nyaralást sem lehet vele megbeszélni. mi lehet a baj?
22/L 25/F 2 éve élünk együtt
nem érdekli a dolog,felőle bárhogy alakulhat a program.....
nekem is volt ilyen barátom
Ha nyaralásról vagy kirándulásról van szó, akkor a párom is ezt csinálja :) Nem azért mert nem akarja, nincs kedve hozzá, hanem azért mert tényleg nem tudja, hogy mi lenne a legjobb megoldás és nem is tudja, hogy az adott helyen milyen látványosságok, érdekes dolgok vannak stb... Mi ilyenkor mindig elővesszük az internetet és böngészgetünk. Kettecskén megbeszéljük a dolgokat. Ilyenkor már nem nagyon szokott elhangozni az, hogy nem tudom :)
Úgy gondolom, a férfiak már csak ilyenek, a nőkre bíznak mindent, mondván, ők tudják, hogy mi a jó :) Nyugi :)
19/L és 22/F
4 és fél éve vagyunk együtt
Ha neki sokkal stresszesebb a munkája, sokkal több döntést kell meghozni, nagyobb rajta a felelősség, akkor természetes, hogy ezekkel már nem akarja magát terhelni.
De lehet, hogy tényleg csak lusta. Neked kell tudni, hogy lehet az oka.
hát lehet, hogy nem akar semmilyen nyári programot (utazás), lehet, hogy csak sörözni akar a viz partján, és nincs kedve utazgatni ezen a nyáron.
vagy lehet, hogy tényleg nem tudja, mi legyen a közös program (utazás) alatt,
vagy egyszerüen nem érdekli.
hát elég unalmas lehet az ilyen, még ötletei sincsenek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!