Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mit tegyek?
1 éve hazahoztam az első komolyabb barátomat .. Anyának nem volt szimpatikus, így nem is jött többet.. Nyáron lett egy másik komolyabb kapcsolatom.
Anyunak feltünési viszketeksége lehetett?!
Amikor itt volt, mindig bejött a szobámba, és itt gépezett.. Hiába mondtam, hogy menjen ki. " jó,mindjárt" és óra múlva is ott ült. Itt volt, előtte mondja , hogy menjek oda hozzá, beleültetett az ölébe,elkezdett dédelgetni,stb.. és sokszor volt így
aztán volt, hogy ott aludhattam náluk
utána nem engedte, leégetett....
Jöttem haza , barátom már itt volt. Kapuból kiszaladt elém , megölelt .. és ezt látta barátom is. Aztán amikor már nem működött ,itt beszéltük meg a kapunk előtt, és kijött, állt , és nézett ...persze, hogy így nem mondtam semmit a barátomnak...
Ja, és ilyeneket csak a fiú előtt csinált eddig.
Mondtam neki, hogy hagyja abba, de nem hagyta.
Mit csináljak? A mostani barátomat már el sem akarom hívni. Mit mondjak miért nem hívom el ? és anyával mit csináljak ? :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!