Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nővel sikerült eljutnotok a találkozóig 2024-ben? Nekem totál gázos volt ez az év. Hát nektek?
Figyelt kérdés
dec. 31. 08:24
11/20 anonim válasza:
2vel. Egyikből szexkapcsolat lett, a másik most a barátnőm.
12/20 anonim válasza:
Legalább eljutottál a találkozóig. Miért nem lett folytatása?
13/20 A kérdező kommentje:
miért? Mer mir mur!
dec. 31. 13:08
14/20 anonim válasza:
Senkivel sem ebben az évben, pedig tavaly megvolt az első randim is, sőt két randit is sikerült összehozni. Csak én már feladtam a társkeresőket, valóságon kívül nem igazán jött össze még akár más internetes platformokon sem. Annyi mondjuk igaz, hogy egy lánnyal beszélgetek már egy ideje, de vele nem lesz semmi, mert nem is jön be, csak barátok vagyunk és az az én döntésem volt.
15/20 A kérdező kommentje:
Nekem tavaly 6-8 nővel is volt randim idén a 2 is nyögvenyelősen jött ki. Igaz a minőség fontosabb mint a mennyiség. Remélem jövőre nem leszek már incel.
dec. 31. 13:22
16/20 anonim válasza:
Nekem csak 1 volt, meg is bántam.
20/f INCEL
17/20 anonim válasza:
Már randi jelleggel érted? Mert lány barátokkal rengetegszer. Effektív randi jelleggel kettő volt.
18/20 anonim válasza:
Eggyel. Kapcsolat is lett belőle,de már több mint egy hónapja vége is lett.
19/20 anonim válasza:
Annyival, mint a 2007 ota eltelt osszes evben egyuttveve :)
40F truecel
20/20 anonim válasza:
A kérdés alatt említett "Gigachad" típusú férfitól frászt kapnék, de tőled is. Az előbbi csak gondolati síkon van jelen nálunk nőknél. Gyakorlatilag remegne a puncim az állandó izgatottságtól és félelemtől, erre pedig nincs szükségem. Rólad meg egyből lerína, hogy valami fejben nem stimmel nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!