Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok ennyire gazos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire gazos a lanyokkal valo ismerkedesben?

Figyelt kérdés
Szerintem nem nezek ki jol, de a haverjaim kozul meg kb. mindenki azt gondolja, hogy szetcsajozom magam, ha kulfoldon vagyok, mert felig-meddig masik orszagban elek. Viszont 4 ev alatt 0, azaz nulla lannyal sikerult osszejonnom, meg egyejszakas kapcsolatom sem lett... 😅 Neten probalkoztam foleg, de lepergetnek magukrol a csajok. Pedig a dumam jo, ha veletlen eljutunk a szexig, akkor onnantol mar sinen szoktam lenni, abban mar jo vagyok. De ehhez ugye kell, hogy bejojjon a lany, en is bejojjek neki, es azert el tudjunk beszelgetni egymassal. Amikor forumokon kezdek el beszelgetni, es tok rendben van minden kozottunk, akkor is a kepcserenel hasal el a dolog. En is valogatos vagyok amugy, de nekem rohadt fontos az is, hogy a csaj is oszinten kivanjon. Na ez altalaban nem szokott meglenni, es ha ezt megerzem, akkor onnantol felejtos is a dolog hiaba beszeltunk napokig jokat. Par hete is volt ilyen, a csaj nagyon nem jott be nekem sem, de ha en bejottem volna neki, akkor siman adok neki egy eselyt, annyira jot beszelgettunk, de amikor megirta, hogy "nem vagy az esetem", akkor minden darabokra tort bennem, ami odaig felepult. Amugy vegul adott volna o is eselyt, szinten emiatt, mert szerinte is jot beszeltunk, de addigra mar keso volt szamomra. Talan ha o nagyon bejott volna nekem, de igy...

nov. 7. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:

"dumam jo, ha veletlen eljutunk a szexig, akkor onnantol mar sinen szoktam lenni"

Megkérdezted már volt kapcsolataid, hogy miért lehet?

Egyébként neten átlagos férfiként tragédia ismerkedni.

nov. 7. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
#1 Átlagon felüli férfiként még tragédiább.
nov. 7. 11:29
 3/6 A kérdező kommentje:

#1-es: volt 2 hosszutavu kapcsolatom, ahol mindket lanynak en voltam a szexben a legjobb partner, pedig volt par kapcsolatuk elottem. Az elso lany nem mondta ugyan ezt ki, de ereztem rajta ezt, sot vele azota is joba vagyunk (mar nem szexualis ertelemben), es a mostani parja szexualisan nagyon alulmul engem, de errol nyilvan mar nem beszelunk, csak ezt is erzem, meg elejt neha 1-1 ilyen megjegyzest erre vonatkozoan. A masik lany ezt ki is mondta, hogy a szex velem volt a legjobb idaig szamara.

Ezeken felul, volt mar olyan, hogy kepcsere nelkul is irogattam szexualis temakrol lanyokkal, es ahol megvolt kozottunk az osszhang, nagyon bejott ez a resz idaig mindenkinek. Volt egy lany, akivel honapokig irogattunk/beszeltunk egymassal.

nov. 7. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom azt hiszed, hogy mások 24/7-ben dugnak orrba-szájba, de megnyugtatlak, hogy ez nem így van. A férfiak több, mint 90%-a kínlódik a párkereséssel, de akik kapcsolatban vannak, azoknál is hegyekben állnak a problémák és szexuálisan frusztráltak is. Ezt csak azért mondom, hogy nehogy azt hidd, hogy nincs veled rendben valami.
nov. 7. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:
#4-es: tudom, hogy masok sem dugnak non-stop, de en sajnos erre vagyom, csak nincs kivel... 😅 Es itt ne csak a mennyisegre gondoljatok, nalam sokkal fontosabb a minoseg, de ennek ellenere azt a minoseget gyakran akarnam csinalni. Sokszor gondolok is ra, hogy ez egy tipikus sakk-matt helyzet, hogy meirt van erre igenyem, ha a kinezetem miatt nem tehetem meg ezt. Es oromlanyokhoz elmehetnek ugyan, de en nem erre vagyom... Kicsit undorodnek is tole, hogy penzzel rakenyszeritek valakit, hogy eljatssza, hogy kivan. Vagy esetleg meg el sem jatszana, nem is tudom melyik jobb... 😅
nov. 7. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Ezzel nem vagy egyedül szerintem. 😃
nov. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!