Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tipikus beles csávó miért nem tud a mai világban összeszedni, gyakorlatilag semmilyen nőt?
Azt veszem észre, hogy a nők valamivel nagyobb százalékban elhízottak mint a férfiak a fiatalabb korosztályokban, mégis ez egyáltalán nem okoz problémát egy nőnek társkereséskor.
Viszont ha egy férfi az kicsit túlsúlyos, kicsit "beles", az már egyből olyan kategóriába helyezi magát (vagy a genetikája ilyen), hogy effektíve semmilyen nőnél nem tud labdába rúgni. Még a hozzá hasonló genetikájú, kövér nőknél sem. Mert azoknak is jut legalább egy átlagos pasi.
Miért van ez így?
10-es
Pont hogy, nem egyszerű hiszen nem lehet két nap alatt sportos testet csinálni és az étkezésről nem is beszéltünk.
És ? Az kifogás, hogy 1 nap alatt nem lehet lefogyni?
Mert ez csak kifogás!
Mindenki tudja, hogy nem 1 nap.
Szóval el kellene fogadni, hogy valaki csak hízott és hízott de lefogyni nincs ideje és akarata ezért jól van ez így?
bla bla
Nincs jól így sem de attól még nem könnyű lefogyni főleg ha az illető szeret enni is. Nem vagyunk egyformák. De általában a sportos embereket zavarja ha valaki nem kondiba járó típus én ezt már többször tapasztaltam. Még sok embert azt is zavarja ha valakinek nem életcél hogy izmos teste legyen. Nekem se az de viszont vállalom hogy, nem is lesz miatta soha párom.
nem ugyanaz 700-at keresni mint fogyni.
megint a kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!