Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy szinte nincs semmilyen ismerkedési lehetősége?

Figyelt kérdés
Nem tud hol,nincs jelölt.
dec. 27. 06:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Ha itt vagy, akkor már megoldódott ez a probléma.
dec. 27. 07:01
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Ja, mindig hallom hogy bárhol lehet ismerkedni, de nem hiszem hogy random nők az utcán és boltban örülnének annak ha egy idegen elkezdi őket zaklatni.
dec. 27. 07:05
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Lehetőség az mindenkinek van, inkább önbizalom az, ami egyeseknek nincs.
dec. 27. 07:29
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem, mivel ott az internet
dec. 27. 07:32
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Pl. én is.

Net nekem nem pálya.

Élőben pedig már inkább rá sem néznek egymásra az emberek a qrva metoo meg egyebek miatt. Nem akarnak zaklatónak tűnni a férfiak, nem akarnak kellemetlen, kínos helyzeteket stb. Így inkább ott a telefon, fel sem néznek belőle, ha nem muszáj, még zebrán átkeléskor sem pl.

Ennyit arról, hogy "bárhol" lehet. Nem. Nemcsak boltban, gyógyszertárban stb. nem, hanem olyan helyeken sem, amik elvileg alkalmas(abb)ak lennének ismerkedésre.

dec. 27. 08:00
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
Normális lehetőség nem nagyon van főleg ingyenes verzióban a neten. Egyszer próbáltam fizetőst, de azzal sem lett jobb. Élőben kell, akármilyen is nehéz. Keresni kell programokat. 34F
dec. 27. 08:23
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
5# Szerintem semmi gond nincs az ilyen helyeken ismerkedéssel, senki nem fog megmetoozni ha a boltban odamész a narancsokat válogató lányhoz, és mondjuk valamit kérdezel a narancsokról, és ha kedvesen válaszol, akkor megpróbálsz vele elérhetőséget cserélni, maximum rosszabb esetben megkapod, hogy van barátja. Csak nyilván fel kell mérni a helyzetet, ha közömbösen reagál, akkor megköszönöd a választ és továbbállsz. Nekem speciel ez szimpatikusabb helyzet, mint egy szórakozóhely, ahová a barátaimmal megyek bulizni, és ránk akaszkodna valami hangos részeg, hogy fú de jó csajok vagyunk, mit iszunk? :D Inkább legyünk józanok az Aldiban mind a ketten.
dec. 27. 08:46
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

Az utcán is lehet...

hozzam oda szoktak jönni

dec. 27. 09:20
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

7: Nő vagyok. Szerintem sem lenne vele semmi gond, lehet ezt jól csinálni, és csinálhatja "normális" ember is. És igen, ezerszer inkább ilyen helyeken, mint pl. szórakozóhelyen bemindenezve... De nem csinálják. Nem merik vagy nem akarják már. Én meg is értem, tettek ellene bőven egyes nőtársaink. Egyébként őket, az ő miértjeiket is meg tudom érteni. Csak ezzel jól kicsesztek mindenkivel, akinek a net nem jön be, a munkahely nem opció, és nincs olyan ismeretségi körük sem, ami bővelkedne potenciális jelöltekben ÉS amin belül nem is lenne kínos "végigmenni" akár többeken is. Körülöttem pl. nők és - hozzájuk kapcsolódóan - foglalt férfiak vannak, úgyhogy én konkrétan a már meglévő ismerőseimmel a világon semmire nem megyek. Idegenek pedig ugye ma már nem foglalkoznak egymással, nincs érdemi interakció köztük, mint írtam is, úgyhogy ezzel bezárult a kör, boldog kényszerszingliséget.

5

dec. 27. 09:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Én neten ismerkedek. Nem könnyű, de időnként összejön randi meg szex. N
dec. 27. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!