Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még lehetőség pénz nélkül ismerkedni ?
Vagy ez már a múlté ?
Szerelmes levél, romantikus vacsora (otthon), séta, piknik, spontán ismerkedés vonaton, könyvtárban hogy ne zavaró tényező legyen az ember. Vagy csak válogatnak a Nők (főleg pénz alapján) a neten, Facebook, Tinder, munkahely, stb, oszt' ennyi ? Kicsit olyan mintha itt vagyunk ebben a megélhetési gondokkal, aránytalan albérlet ár-fizetésekkel országban, és mégis mintha alapfeltétel lenne 1 saját lakás/autó.
Szóval mintha nem emberek lennénk hanem valami szolgáltató lenne a Nő, a Férfi meg előfizető. És a hűségidő sem számítana.
A legtöbb nő egyáltalán nem igényli, hogy egy férfi meghívja az első randin, mert teljesen tisztában van vele, hogy a többség milyen szarrágó, igénytelen alak és hogyha nem ismer még téged akkor fenttartásokkal fog kezelni.
Az pedig halott ötlet, hogy első randik alkalmával menjen romantikus vacsorára a lakásodra. Akár hogyan is nézem, ha nem ismer téged akkor ez egy veszély helyzet lesz számára. Oké, nyilván nem mindenki egy beteg erőszaktevő, de szerintem a ami világban az ilyet nagyon is érdemes szem előtt tartani.
Harmadrészt a probléma igenis veled van, ha neked megterhelő az a pár ezer forint ami esetleg egy kávé, üdítő vagy egy hamburger árát képezi. Mégis hogy gondoltad a randit? Elmentek valahova sétálni és hogyha esetleg esik, vagy hidegebb lesz, vagy épp meleg akkor nem mentek be sehova, meg nem isztok sehol semmit, hogy ne kelljen költeni? 🤣
Nagyon életszerűtlen az elképzelés és az pedig egyszerűen nem igaz, hogy a nők pénz alapján válogatnának. Főleg nem úgy, hogy ki tudja meghívni egy ebédre.
Hát, régebben nem kellett beülni valahova, ha szimpatikusak voltunk egymásnak elmentünk a másikhoz.
Vagy középiskolában hogy ment ?
Elhívtad randizni ?
A Wc ben simán megdugtad a csajt.
Akkor kb 30+ felett olyan ez tényleg mintha vennék valamit részletre ?
(Munkáltatói, bankszámlaellenőrzés)
Eső.
Én még sétálgattam pár lánnyal romantikusan az esőben.
Nem voltak Mekik, Pubok, biroskólára meghívtam a csajt, és elvoltunk.
Én pl nem igénylem a pénzt.
De ahogy látom talán még a romáknál nem fontos a pénz.
A romáknál kell a napi 10 kávé, ergiaital meg a cigi
Minden C tipus kezében ott van valamelyik a felsoraltak közül
Jaja, köszi.
Csak azért Én is éltem a 80 as, 90s,2000s években ahol azért rohadtul nem került elő a pénz téma, mert mondjuk volt is mindenkinek.
Aki nem élte meg, melyik romantikus filmben van megtervezett pl Mekis randi ? Casablanca ? Makulátlan elme örök ragyogása ? :)
De külföldön is rendszeresen tudok ismerkedni, magyarba kb az első 3 mondatnál megtudja a csaj h mim van.
De külföldi ismerőseim is mondják hogy szoktak ezen nevetni, a magyar csajok társalgásán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!