Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is azt érzi hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is azt érzi hogy nincs sehol lehetősége ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Aztán marad csak a netes társkeresők nyomkodása?
dec. 16. 14:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
A net a legszarabb, főleg ha férfi vagy.
dec. 16. 14:39
 2/27 anonim ***** válasza:
80%
Már 15 éve se volt adott egy fix szituáció vagy hely normális, tartós kapcsolat kialakítására. Vagy véletlenül esnek be az új emberek az életbe vagy net. Ez lett az új "első bálozók" helyszíne.
dec. 16. 14:40
 3/27 anonim ***** válasza:
81%

Ha vidéken élsz, akkor tényleg nincs. Kimész a házból, sétálsz két utcát és onnantól nincs semmi, csak a végtelen cukorrépaföldek.

Visszafelé láthatod a 92 éves Rezső bácsit és Boriska nénit, Kalányosék éppen törik fel a házukat, amíg elsétálnak a Coop-ba vagy várják a mobilpostát. A köd szépen leereszkedik. Ilyen egy vidéki település, téli délutánokon.

dec. 16. 14:41
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
3. Igen, pedig nekem fél óra és Bp bulinegyedében vagyok de a vidék az itt is olyan lehangoló ahogy írtad, én fel is kötném magam ha valahol messzebb laknék a drága "vízfejű" fővárosunktól. Évente 2-3 buli van errefelé tízen éve meg rendszeresen kéthetente volt disco meg normálisabb kocsma ahol összejöttek a fiatalok hétvégén. (Gödöllő-Aszód környéke)
dec. 16. 14:50
 5/27 anonim ***** válasza:
84%

Más is. Nálam a 3-as ábrázolta vidéki település idillje is stimmel 😏

Netet hagyjuk... Vidéken amúgy sem működik igazán az sem.

Teljesen kilátástalan, reménytelen. Sosem lesz senkim.

dec. 16. 14:50
 6/27 anonim ***** válasza:
40%
1-es: kivéve, ha atomjó pasi vagy. Abban az esetben tele leszel randikkal. Ha "hát, végülis nem néz ki rosszul, de..." kategóriás vagy, akkor évente max. 1 randid lesz.
dec. 16. 14:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Más is.

Nem társkeresőzök, nem vagyok hajlandó embereket egy kép és 3 sor alapján kukázni.

dec. 16. 14:54
 8/27 anonim ***** válasza:
73%

4.

Ha olyasmi lenne a vidéki élet, mint amiket anno a Tardablogon írtak, akkor nem lenne ez rossz.

Vannak persze előnyök is. Pl. a buszon sosem kell mutatnom a bérletet, szerintem simán mehetnék nélküle is, mert megszokták, hogy mindig ugyanarra és ugyanannyit megyek. Hátul szállhatok fel, mert minek elöl a sorban...

A kakaskukorékolás, lúdgágogás, báránybégetés, lónyihogás és néha nyári délidőben a templom zaja egész hangulatos. Kalányosék "dikmón" csatakiáltása már kevésbé.

Family Frostos kocsi minden szerdán és vasárnap, Tollfelvásárló kocsi random időközönként, traktorok berregése... a máv vonatainak tülkölése a távolból. A kisbolt ajtajának nyikorgása, a helyi csavargó (nem bunkó) cigány kéregetésének jellegzetes "t" és "á" betűkkel megtarkított szövege... Madárcsipogás, gólyakelepelés.

Aztán legtöbbször a semmi. Az a tipikus teljesen semmi. Köd leereszkedik és szinte semmi nem hallatszik. Végigmehetsz úgy, hogy senkivel se fogsz találkozni. Némelyik házban látni a tv villódzását, Sanyi bácsi a tyúkokat eteti, cica fut át az úton. Az illatok nem rosszak, általában ilyen sült ételek és piskótaillat.

dec. 16. 14:59
 9/27 anonim ***** válasza:
8. Tudom néha jó az a nyugi így fiatalon is (36) de azért nagyon jó hogy gyorsan elérhető a főváros számomra.
dec. 16. 15:43
 10/27 A kérdező kommentje:
Mit lehet tenni ez ellen hogy változás történjen?
dec. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!