Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az, hogy nincs autód, jogsid,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy nincs autód, jogsid, mennyire akadályoz téged a társkeresésben?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, igazából idén kezdtem el foglalkozni a csajozással, eddig elvoltam magam.

1 lányt élőben, 3-at Tinderen ismertem meg.

Az első lány, akit eloben ismertem meg azert nem akart tolem kapcsolatot, mert nincs autom. Ezt elmondta egy baratomnak, akin keresztul megismertem. (19 eves)

Az elso Tinderes randimat zavarta. (22 eves)

Masodik Tinderes csajt nem zavarta, vele 2x randiztam. (22 eves)

Harmadik Tinderes lannyal volt egy 2 honapos kapcsolatom, viszont elegge szarul ereztem magam, amikor megjelent elottunk egy draga auto es mondta nekem, hogy milyen jol nez ki stb. Meg egyszer mondta, hogy “Eletem, fokuszalj a jogsidra, meg az autodra.” (19 eves)

A jogsit mar csinalom, 16 ora kell még a 30-hoz. Viszont autom nem tudom mikor lesz. Szuloi tamogatas nem jatszik.

Nektek mik a tapasztalaitok?

dec. 26. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaj, nekem is volt ilyen randim. Közölte a csajszi, hogy egy férfi autó és jogsi nélkül nem férfi.

Komolytalanok az ilyenek, ne törődj vele. Mindent szépen, sorjában.

dec. 27. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy 21 évestől ilyet elvárni? Mégis miből vetted volna? Sajnos sokan a szüleiktől kapnak, nehéz velük versenyezni.

N

dec. 27. 08:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam is kizáró ok, lenne. (34 vagyok) de 21 évesen is az volt
dec. 27. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő ilyen! De hazudni nem fogok! Ismerkedtem egy nővel akinek az apja ügyvéd, anyja orvos volt. Mondani se kell hogy a lánynak már 20 évesen volt autója meg lakása (amit a szülőktől kapott ) Én eleinte érdekeltem és el is mentünk randira párszor. Aztán egyre többször hozta szóba az anyagiakat. Míg végül kifakadt hogy egy lúzer csöves vagyok akinek még egy autója sincsen. Véget is ért az ismerkedés.
dec. 27. 12:40
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 az elso Tinder randim egy bolti arufeltolto volt, akinek a fater a feneke ala vagott egy lakast meg egy kocsit
dec. 27. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!