Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közeledik a férfi?
Nem akar ajtóstól rontani a házba, meg szeretne ismerni.
Én rengeteget csalódtam már mióta elkezdtem újra ismerkedni.
Hasonló helyzetben vagyok épp egy nővel, tök jól elvagyunk, szimpatikus és nagyon vonzónak tartom, csak semmi jelét nem adja hogy többet szeretne...
Hány randitok volt már?
Szerintem nem tetszel neki eléggé, nem vonzódik hozzád.
Úgy van vele, hogy "Basszus, már olyan régóta keresek barátnőt, nem bírom már tovább, hát nem valami szépség, de végülis nem is mondanám rondának, jó lesz ez nekem, csak ne kelljen már egyedül lennem."
A másik lehetőség az, hogy jó csaj vagy, tetszel is neki, de egy félénk nyuszika a csávó.
Nem vonzódik
Max szexet akar. Téged nem.
Azért jót mosolyogtam egy-két válaszon. Nem közeledik, nem ölel meg, nem rohan le, ah, tuti, hogy csak szexet akar.
Mégis hogyan? Telepatikus úton?
Ugyan már! Ha egy férfi csak szexet akar, akkor első randin szóba hozza, nem fog hónapokig udvarolgatni egy nőnek.
Amúgy igen, bennem is ezek a kérdések merültek fel:
-Tudja, hogy ez egy randi?
-Mióta tart?
-Volt már nővel?
Én társkeresőztem 2 évig.
Találkoztam egy-két csodabogárral.
Volt egy informatikus srác, szerintem enyhén autista volt. Párszor találkoztam vele, nem történt köztünk semmi, én is gondolkodtam, hogy akarom-e, annyira nem bántam, hogy nem közeledett. Aztán egyszer csak felhívott, és kifakadt, hogy ő mennyire szerelmes belém. Eléggé megijedtem, szóval mondtam, hogy szerintem inkább hagyjuk. Volt pár szerencsétlenkedés, de aztán amúgy összejött egy másik csajjal, el is vette, jól megvannak.
A másik ilyen a mostani férjem. 1 hónapig randiztunk, és még a kezemet sem fogta meg. Igen, tudtuk, hogy randi. Ő fizetett, ő hívott meg, másnap mindig rám írt. Már én sem tudtam elképzelni, hogy mi a fene van vele. Aztán én rohantam le. Nem tudom meddig várt volna még, ha nem teszem.
Azt mondta, hogy sokat csalódott, sok nő elhajtotta, ezért nem mert kezdeményezni, mert annyira tetszettem neki, hogy félt, hogy elriaszt. Nem tudom milyen libákkal randizott előttem, de az ilyenek miatt gondolnak mindenféle rosszat a férfiak a nőkről. Én megmondtam neki, hogyha egy férfitől nem akarok semmit, akkor nem várom el, hogy elhívjon vacsorázni, és ő fizessen. Ha haverként megyünk együtt valahova, akkor felesben fizetünk. Sajnos sok nő kihasználja a férfiakat, jó az, ha csomó helyre mennek együtt, és a férfi fizet. Aztán fel vannak háborodva, amikor a srác bepróbálkozik. De én mondtam neki, hogy ezek után nem neked kellett rosszul érezned magad, hanem neki.
Én is azt javaslom, hogy óvatosan próbálkozz nála, öleld meg, adj neki puszit. Esetleg randi után hívd fel magadhoz egy teára, csak ért a szóból.
Ha meleg lenne, vagy nem akarna tőled semmit, akkor nem találkozgatnátok. Inkább az lehet, hogy félénk, nem sok tapasztalata lehet, vagy nem akar elriasztani azzal, hogy lerohan.
14
Hát most ismeretlenül mit mondjunk! :D
Bármi lehet. Lehet aszexuális, vagy impotens, ki tudja.
Kérdezz rá szerintem, hogy mit szeretne végülis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!