Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, önbizalomhiányos férfi hol ismerkedhetne?
Van ugyan értékes oldalam is, de máig nehezen hiszem el, hogy megérdemlem a boldogságot, mert az élet eddig az ellenkezőjére mutatott példákat. Amiért így alakult, szép lassan visszahúzódóbbá és önbizalomhiányossá váltam, nehezen kezdeményezek, alapból introvertált is vagyok, így el sem járok társaságba (egy-egy baráttal összejövünk néha, de ők is introk). Online hol ismerkedhetnék hasonló korú nőkkel, ahol egy átlagosabb külsővel is labdába tudok rúgni és nem ítélnek el egyből a bátortalanabb kezdeményezés miatt?
Társkeresők a fentebb taglalt okokból kiestek, tapasztalat. Hobbis fórumokban időnként megtalálnak, de valamiért az 50-60-as korosztályt vonzom, az a generációnyi korkülönség viszont számomra már kizáró ok.
33F
A nők nagyon nem kedvelik az önbizalom hiányos visszahúzódó férfiakat, úgyhogy kb sehol..
Bezzeg ha egy nő önbizalom hiányos és visszahúzódó, akkor is akad rá bőven jelentkező, csak válogatnia kell....
Nagyon fontos különbséget tenni, hogy valóban önbizalomhiányod van, vagy értékhiányod?
A kettő nem ugyanaz. Ha jó pasi vagy, akár az utcán is leszólítanak a csajok. Ha meg szar pasi vagy, fejen is állhatsz. Akkor valóban maradnak a vén tyúkok.
Persze, könnyű azt mondani mindenkire, hogy önbizalomhiánya van, amikor hogyha szar pasi vagy és nincs önbizalmad, akkor nincs önbizalomhiányod, hanem egészséges önértékelésed van. Csak épp annyit érsz amennyit.
Egy átlagos külsejű és visszahúzódó attitűdű ember értéktelennek számít? Ki szerint? Van erről bármilyen szakirodalom?
Biztos nem vagyok top férfi, de emiatt szarnak még nem éreztem magam soha. Eddig. :D
Átlagos külső a mai világban egy férfi esetében szarra sem elég. 60 millióval több férfi van világszerte a fiatalabb korosztályokban (45 alatt), szóval nagy a verseny a fiatal nőkért. Egy átlagos külső az elég egy nőnek hogy értékes legyen, egy férfinak meg pont arra elég, hogy értéktelen legyen. Szürke egér. Egy senki.
Ez van, ilyen a piac. Én szerencsére bőven átlag feletti férfi vagyok, ezért jut is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!