Létezik, hogy valaki ennyire félénk, gátlásos legyen vagy valami komolyabb ok állhat a viselkedés mögött? Önbizalomhiány?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nagyon érdekesen viselkedik, 26 éves férfiről beszélünk, akinek már számos kapcsolata volt és mellesleg elég helyes.
Kerüli a szemkontaktust, beszélgetést közben állandóan elnéz, el is mondta , hogy megijeszti, ha hosszan kell szemkontaktust létesítenie. Társaságban szinte alig szólal meg, kettesben lehet vele valamennyire beszélgetni vele, de nagyon nehezen nyílik meg. Kedves , rendes fiú, de néha nemtörődömnek és érdektelennek tűnik a viselkedése. Zavarában birizgálja a zipzárját, lehajtja a fejét, mikor sétál.
2022. febr. 17. 20:24
1/9 anonim válasza:
Mintha csak rólam írtál volna (kivéve, hogy lány vagyok és nem vagyok helyes). Én azért csinálom, mert nagyon gátlásos és önbizalom hiányos vagyok. Nekem még barátaim sincsenek.
2/9 anonim válasza:
Én ugyanilyen vagyok, csak még ronda is. Engem sulis koromban rendszeresen kigúnyoltak, kinevettek, valószínűleg attól alakult ki ez a viselkedés.
3/9 anonim válasza:
#1 Én itt vagyok neked kedves barátom, rám számíthatsz. 🙂
4/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy számos kapcsolata volt már. Az ilyen fickókra nem buknak a nők.
5/9 A kérdező kommentje:
Ismerősöktől tudom, hogy volt elég sok barátnője, a lányok szedték fel/közelítették meg.
2022. febr. 18. 09:59
6/9 anonim válasza:
#4 Olyan is van mikor a lányok-nők szedik fel az illetőt,már láttam ilyet.
7/9 anonim válasza:
Én is ilyen felnőtt lettem. Szorongó, gátlásos és önbizalomhiányos, ráadásul még pesszimista is. Gyerekkorom teljesen átlagos volt, nem bántottak a szüleim, senki más sem, kirekeszteni se rekesztettek ki az osztálytársaim stb. Munkám is van, mégis defektes vagyok. A testvérem egyáltalán nem ilyen mint én. Részben biztosan a gének is felelősek ezért, nem tudom hány százalékban. Én próbáltam megváltozni, de eddig nem ment. Elfogadtam,hogy mindig más leszek, nem olyan mint a "normális" emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!