Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a több éve (6) tartó szingliségben 38 évesen? Csak mert nekem 4 nő lelki társasága, mint lelki szemetesláda vagyok és 3 haverommal való néha kicsapongás már sajnos nem elég? Vagy én akarok túl sokat és a kapcsolattal csak a baj van?
Figyelt kérdés
tegnap 18:43
1/8 anonim válasza:
A statisztikák szerint előbb lesz szexuális kalandod a haverjaiddal mint azokkal a női "barátokkal"akik lelki szemetesládanak használnak. Ennek fényében értékeld az emberi kapcsolataidat.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy mind az összes nő ennyi évesen is mind ennek használ. Ezért is tettem fel a kérdést.
tegnap 19:16
5/8 A kérdező kommentje:
4. Mi a jó a sok évig tartó szingliségben?
tegnap 20:42
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem jó. Azért kérdem.
tegnap 21:23
8/8 anonim válasza:
Jópár évig szingli voltam, s élveztem - mert rengeteg partnerem volt, s nagyon sok közeli barátom akikkel mindent is meg tudtunk beszélni. Mégis hiányzott "valaki" az életemből, akivel az ágyon kívül is jó együtt lenni.
Mivel ezt sem a havercsajoktól, sem a barátaidtól nem kapod meg így marad az, hogy kezdj el csajozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!