Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél régóta sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél régóta sikertelen férfiak és férfiaknál régóta sikertelen nők! Szavazzatok! Egyedül töltitek ma a szentestét vagy sem? A "régóta sikertelen" jelentse azt, hogy legalább 5 éve nem volt normális párkapcsolatod.

Figyelt kérdés
tegnap 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Boldog szarácsonyt minden incelnek és femcelnek! Vígasztaljon titeket,hogy jövőre legalább olyan szar évetek lesz,mint az idei volt.
tegnap 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül töltöm, de nem zavar. Filmezek, ma sokat sütöttem
tegnap 18:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ettől függetlenül nem rossz az életem nekem jó évem volt igaz nőm nem lett de minden más jól alakult akinek itt rossz az úgy látom te vagy. Te gyülöködsz most is.

Kérdésre válaszolva családi körben telik el az ünnep számomra.

tegnap 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szülőházban töltöm az ünnepeket, élvezem a nyugalmat, a pihenést.
tegnap 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
11: Vagy még rosszabb. Mindig van lejjebb, ezt minden egyes év jól az eszembe vési.
tegnap 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A kisebbik gyerekemmel töltöttem, ő már alszik. Délután megvolt az ajándékozása is. A nagyobbik gyerkőcöm az apjánál van, majd csak 26-án jön haza.
tegnap 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Szüleimmel töltöm a szentestét, ahogy szinte mindig. Amikor volt csajom (több mint 5 éve volt először és utoljára), akkor talán átmentem hozzájuk is, de úgy emlékszem inkább csak másnap. Egyébként hagyományosan 25-én már haverokkal vagyunk valahol, többnyire piálunk (néha kocsmában, de általában valmelyikőnknél).

Idén sem lesz máshogy.

tegnap 23:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
24 éves koromig nem volt normális párkapcsolatom nőként, csak próbàlkoztam, de nem jött össze. szerencsére akkor fordult a kocka, és azóta nem vagyok már egyedül sem ünnepeken, sem a hétköznapokban😊
ma 02:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos szüleimmel mint mindig jó ez.

Nálam is az akarat gyengeség miatti túlsúly akadályozza hogy legyen barátnőm. Mert nem mozgok de hízékony vagyok.

ma 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!