Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz ha egy pasi odamenne hozzád és közölné hogy hasonlítasz a volt nőjére és szeretné veled megpróbálni?
Figyelt kérdés
dec. 21. 14:22
2/17 anonim válasza:
Attól függ...ha rossz kedvem van elküldeném a búsba, ha jó kiröhögném.
3/17 anonim válasza:
volt ilyen pár sőt nem is egy, volt aki bennem egy amerikai szinésznőt látott ezért tetszettem neki, és mikor évek múlva látott egy filmet róla, irt nekem, hogy eszébe jutottam, hát köszönöm az ilyenekből nem kérek, hányni tudnék, mikor valaki azért van egy másik emberrel, mert valakijére exére vagy mitudomén kijére hasonlitok, amint megemliti, már offolom is...pá
4/17 anonim válasza:
jah eszebe jutott, hogy az exférjem következő nője hasonlit rám, szegényke sőt másoknak is feltünt, sok sikert hozzá!
6/17 A kérdező kommentje:
És ha közölném hogy már jó ideje figyelem csak az a bajom hogy sokkal rondább majd most láttam műszak végén a saját nőmet és döbbenten vettem észre hogy fáradtan ő is ronda. És most arra gondoltam hogy őt folyton melóhelyen látom de mi lenne ha egyszer kipihenten is látnám...? Hátha akkor nem ilyen rettenetesen ronda...
dec. 21. 14:38
7/17 anonim válasza:
Ez így elég primkónak hangzik, de ha éppen erre vágynék, akkor belemennék (nem vágynék erre).
8/17 anonim válasza:
Megkérdezném ki az exe. Bejelölném facebookon és bepróbálkoznék "magamnál"
10/17 A kérdező kommentje:
Folyton csak az erőszak
dec. 21. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!