Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, amennyiben egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amennyiben egy pasi alapból szimpi volt vagy azzá vált és te akartál volna többet is tőle, de ő valamilyen oknál fogva nem, akkor barát zónába helyezitek vagy inkább csak simán ignoráljátok?

Figyelt kérdés

dec. 14. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk ezt a baát-zónát, nem létezik.

Ha többet akarok egy pasitól, de ő nem, akkor nem nyomulok. Megtartom a baráti kapcsolatot, ha neki nem kellemetlen a dolog (nekem nem), és ennyi.

dec. 14. 13:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nálam ilyen, hogy barátzóna. Tökmindegy hogy én nem akarok többet vagy ő. Nem jött össze viszont nemlátásra (persze nem azt mondom, hogy ha véletlen összefutunk nem lehet pár szót beszélni).

Barátaim vannak (férfiak is, akikkel nem így lettünk barátok).

N 32

dec. 14. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, aki nekem vonzó és vágyom rá, az nem lesz a barátom. Ha ő nem akar engem, akkor nem beszélünk tovább - nem ignorálom, hanem nem lesz köztünk már kapcsolat.
dec. 14. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy van egy ilyen "fellángolás" és az ha leülepszik, akkor utána lehet rá csak simán barátként tekinteni. Persze ehhez egyfajta érettség kell.
dec. 14. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
A nők másképpen működnek mint a férfiak. A pasik képesek tovább puncsolni "hátha", a nők nem. Mert nekik bőven van választási lehetőségük és sokkal hiúbbak is annál. Legfeljebb akkor epekednek egy őket visszautasító pasi után ha az extra alfa hím. Mindenki másnál ha nemet kapnak akkor lezárják a storyt, nem mennek bele kényszer "hátha lesz valami" barátságokba.
dec. 14. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó dolgokat írt az 5-ös is. Mert valóban nem mindegy, hogy milyen pasiról van szó. Mert ha számára, valamilyen szempontból, valóban különleges, akkor nem biztos, hogy olyan könnyen elakarja engedni vagy teljesen lezárni.
dec. 14. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyom a francba. Van másik.
dec. 14. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki szimpi, egy hullámhosszon vagyunk, egyezik az értékrendünk, tudok vele beszélgetni, azt megbecsülöm, dehogy ignorálnám. Szerelem, vagy bármilyen erős vonzalom nálam később tudna kialakulni, de ha nem megyünk már a kezdetektől abba az irányba (pl foglalt, munkatárs, nem kölcsönös ) utána már nem is tudok rá másképpen nézni, csak mint barát. Ha kedvelem a lényét és nincs ok, amiért ne tarthatnánk a baráti kapcsolatot akkor nem fog megszakadni. (Persze ha a másik fél is így gondolja.)
dec. 14. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ignorálnám azokat, akik szimpatikusak? Mondjuk nem is vagyok olyan típus, aki mindenkivel szexelni akar. Úgyhogy simán lehetünk barátok, ha kedves nekem és nem látja ő sem akadályát.
dec. 14. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem sose volt ilyen. Mindig egyertelmu volt ki az aki haver, barat es ki az akivel mar tobb (is lehetne/van az elejetol) vannak fiu barataim akik mindig is csak baratok. Sose raktam senkit baratzonaba, akivel nem lett semmi, a kapcsolat is megszakadt
dec. 14. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!