Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőket nézve reménytelen?
35 éves átlagos férfi vagyok. Benne vagyok Facebookon egy hallom társkereső csoportban! Borzalom és lehangoló amit tapasztalok. Én nem akarok a nőket megbántani tényleg! De sokan már 35-40 évesen úgy néznek ki mint anyukám vagy nagymamàm volt anno 65-70 évesen. Nem csak a túlsúly. Aki normal súlyú az is olyan öreges - mamás nagyon. És az a baj én már nem kereshetek 20 éves lányt aki még vonzó. Mert a sima Fb társkereső kiegészítőben sok szép fiatal nő van. Persze kb senki nem jelöl be. Kapom az X et biztos mert nem vagyok vékony trendi férfi. Aranyorával meg drága kocsival.
Hogy lehet hogy 100 db 30-45 év közötti nőből 95 db minimum vállalhatatlan öreges külsejű ?
35 évesen téged senki nem jelöl be, de te panaszkodsz a korosztályodbeli nökre, hogy vállalhatatlan a külsejük.
"És az a baj én már nem kereshetek 20 éves lányt aki még vonzó." Kereshetnél, meg a korosztályodban sokan találnak is, csak te nem, valami oknál fogva.
Erre csak azt mondom, hogy 45 éves nö vagyok és kockás a hasam. A párom 48 lesz és egy vékony, sportos, fiatalos pasi. Úgyhogy kizárólag a korod miatt nem vagy elönyben egyáltalán. Az amúgy se töled függ, hogy hány éves vagy, de az igen, hogy nagy hasad van, amit nem írtál meg, hogy mekkora. Szóval amiröl te tehetnél, azzal nem állsz valami jól.
Semmi baj nincs azzal, ha valaki kövér, vagy kerekebb a hasa, de nehogy már pont az szólja le a másikat, hogy hogy néz ki.
Szerintem is botrány a harmincas nők külseje facebook társkeresőn. Évek óta fent vagyok de vicc a felhozatal. Illetve akik rendben lennének azok meg kamu profilok.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!