Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vidéken nem lehet már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken nem lehet már nagyon ismerkedni valóban mert kevés a választék?

Figyelt kérdés
Mindenki nagyvárosba költözik ezáltal egyre esélytelenebb?
dec. 19. 23:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10. Tök mindegy, Pesttől 80 km-re, Tatabányától 30 km-re egy évig nem volt normális nővel randim, csak a netes társkeresőkről. Nem lehetett leszólítani senkit, mert vagy párral volt, vagy nem volt az esetem, korosztályom (40). Itthon ültem hétvégenként, mert évente van két rendezvény a városban, ahol ismerkedni lehet. Amúgy meg nagyjából mindenki ismer mindenkit egy 10ezres kisvárosban, az én korosztályom nagy része már rég nem itt él. Ha egy nőről megtudják, hogy válik, az elvált férfiak rárepülnek mint a zöld legyek, csak legyen valami.
dec. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!