Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy az EU 100 ezer katonát akar küldeni Ukrajnába, így első körben, könnyebbé válhat végre a csajozás?

Figyelt kérdés

[link]

A legnagyobb probléma jelenleg Európában - ahogy én látom - az nem más, mint a férfitöbblet. Egyszerűen túl nagy választékuk van a nőknek férfiakból, mert túl sokan vagyunk. Ha ez a háború kiszélesedik, márpedig úgy néz ki, ki fog, akkor szabad reménykedni abban, hogy ez a probléma mérséklődni fog? Elérhetőbbé válnak a nők egy átlagos férfinak is, mint régebben, a nagyapáink idejében?

dec. 19. 01:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%

"De miért kell minden mai nőnek 60-70 kg-os férfi ? Miért nem jó egy 80-100 kg-os ?"

Mert ehhez a súlyhoz 160 centis, beles, szőrös, lógópofájú okádékok vagytok.

dec. 19. 10:26
 22/30 anonim ***** válasza:
14%

21

Én 181 cm vagyok mellé. Ne kamuzzatok! Itt gyakorin a 180 centihez irjàk sokan a 70 kg-ot. Irreális

dec. 19. 10:29
 23/30 anonim ***** válasza:
32%
22, ezt te írod egyedül. Linkelj, vagy ne hazudj.
dec. 19. 10:33
 24/30 anonim ***** válasza:
12%

23, ezt írta a 18 as

“ Fogalmam sincs. Az én férjem 85 kg, igaz, van hozzá 195 magas.”

Kérdezd meg tőle hogy ha ferfje 180 centi lenne akkor mit tartana hozzà normal sulynak! ? Figyeld meg hogy valami 70 körüli számot fog írni!

dec. 19. 10:45
 25/30 anonim ***** válasza:
58%
Nem, mert van hogy teljesen boldogan vagyok évekig szingli és szexhavert se tartok (mert nem szeretem az érzelemmentes ottlétet úgy hogy amúgy pont leszarnak), és el is leszek ha nincs olyan férfi akivel én összejönnék. Akkor is, ha 10 nőre jut egy.
dec. 19. 10:52
 26/30 anonim ***** válasza:
81%

20

Mégsem a nők rinyálnak itt naponta alázva a férfiakat és idióta teóriákat kitalálva, hogyan távolítsuk el a populációból a csinosabb nőket :D

dec. 19. 16:59
 27/30 anonim ***** válasza:
16%

17#

Továbbra is tartom amit a 16. Kommentemben is írtam.

Szerintem a NATO -nak Ukrajnában egy történelmi léptékű hadműveletre lenne szüksége,egy olyanra ami a normandiai hadművelethez a D naphoz hasonlítható

Erőt kell felmutatni az orosz aggreszornak.

dec. 19. 18:54
 28/30 anonim ***** válasza:

22

181 cm-hez a normális testsúly 60.6 kg - 81.9 kg között van.

Az ideális pedig 71.25 kg. (ha csak nem vagy testépítő, sportoló)

dec. 19. 19:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Igazából nem gondolkodtam, mennyi súly felel meg egy 180 centis, mert az nekem alapból túl alacsony.
dec. 19. 19:23
 30/30 anonim ***** válasza:
Ezt hogy sikerült összeraknod?
dec. 19. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!