Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magabiztosság kell a csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magabiztosság kell a csajozáshoz, de az igazából csak sikereken keresztül megszerezhető?

Figyelt kérdés
Kicsit olyan ördögi körnek tűnik, mert egyrészről tényleg kell a magabiztos fellépés ahhoz, hogy kezdeményezni tudjon valaki, talán még fontosabb is, mint a jó külső. Másrészről meg akkor lesz valaki magabiztos, ha kap visszacsatolást arra, hogy tetszik másoknak vagyis fogadják a közeledését. Úgyhogy ez ilyen két egymást egymást kioltó folyamat, nincs sikerélmény, elvész a kezdeményező készségre való törekvés is. Igen, az önbizalom az élet más területein lehet rendben van, pl munka, hobbik, barátok, de az más, az mégsem arról szól, hogy vonzalmat kelts másban.

dec. 13. 10:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz a külsődön és azzal együtt jönni fog az önbizalom is meg a másoknak tetszés is.
dec. 13. 10:51
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
A magabiztosság nem csak az ismerkedési sikerekből ered. Az főként alap személyiségből ered, ill. ha az alapszemélyisége az embernek nem olyan, még dolgozhat rajta szakemberrel.
dec. 13. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szakember se kell hozzá. Én egy félénk szociális fóbiás tiniből lettem baromi magabiztos felnőtt nő. Hogyan? Eldöntöttem, hogy az akarok lenni, sokat dolgoztam a külsőmön és önismereten.

dec. 13. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
#2 Nem alapszemélyiségből fakad, senki nem születik magabiztosnak. Viszont ezernyi tevékenység van, ami megerősítést szolgáltathat az ember önbizalmának, nem csak a közvetlen ismerkedés.
dec. 13. 11:16
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

A pozitív visszajelzés egyre feljebb nyomja az önbizalmat.

De ha az ember ronda vagy szépen fogalmazva előnytelen külsejű, akkor magabiztosan lesz ronda, magabiztosan fog odamenni a másikhoz...de ettől még el fogják utasítani.

dec. 13. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azzal van itt a baj, hogy volt egy negatív élmény az ismerkedésben, például a visszautasítás és emiatt már elment a kedvük az egésztől. Nem kell ezt olyan nagy dobra verni meg szívedre venni majd lesz akinek bejon
dec. 13. 11:43
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
A visszautasításból is lehet magabiztosságot nyerni, csak megfelelően kell értelmezni.
dec. 13. 11:55
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Én huszonéve vasárnap délután a Váci utcai sétálgatás közben szólítottam le nekem tetsző, látszólag cél nélkül sétálgató lányokat, nőket, először csak ránézve, majd a vusszanézésük után mentem oda. Kb 1 percig tartottam fel őket, elmondtam nyíltan hogy szimpatikus és kértem valami elérhetőséget. Ha elküldött a francba, bunkón, annak örültem, mert 2 perc alatt kiderült, hogy bunkó. (De jooo).

Milliószor elutasítottak, de az x-edik meg adott telszámot. De az elutasítások nem vették el a kedvem, ez az élet velejárója, vagyis ez nem befolyásoló.

Manapság mindegy hogy online, vagy buliban vagy bárhol elutasítanak, nem gond. Hogy miért ? Mert nem kell egyvalakire rákattanni, hiszen nem ismered, nem tudsz róla semmit, csak annyit, hogy jól néz ki. Na és, ilyenből van millió és egy neeem ?

dec. 13. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Próbálkozni kell. Az elején 0 önbizalommal tényleg nehéz és demotiváló tud lenni az elutasítás, de ezt nem kell túl komolyan venni, mert minden ilyen alkalomból tanulhatsz valami hasznosat és így szépen tégláról téglára felépül majd az az őnbizalom.
dec. 13. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Pedig ez ilyen.

Ha mindig csak leszarnak a nők abból nem lesz önbizalmad.

Ha meg látod hogy bejössz ennek is, meg annak is, meg amannak is akkor királyság van.

dec. 13. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!