Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magabiztosság kell a csajozáshoz, de az igazából csak sikereken keresztül megszerezhető?
Szakember se kell hozzá. Én egy félénk szociális fóbiás tiniből lettem baromi magabiztos felnőtt nő. Hogyan? Eldöntöttem, hogy az akarok lenni, sokat dolgoztam a külsőmön és önismereten.
A pozitív visszajelzés egyre feljebb nyomja az önbizalmat.
De ha az ember ronda vagy szépen fogalmazva előnytelen külsejű, akkor magabiztosan lesz ronda, magabiztosan fog odamenni a másikhoz...de ettől még el fogják utasítani.
Én huszonéve vasárnap délután a Váci utcai sétálgatás közben szólítottam le nekem tetsző, látszólag cél nélkül sétálgató lányokat, nőket, először csak ránézve, majd a vusszanézésük után mentem oda. Kb 1 percig tartottam fel őket, elmondtam nyíltan hogy szimpatikus és kértem valami elérhetőséget. Ha elküldött a francba, bunkón, annak örültem, mert 2 perc alatt kiderült, hogy bunkó. (De jooo).
Milliószor elutasítottak, de az x-edik meg adott telszámot. De az elutasítások nem vették el a kedvem, ez az élet velejárója, vagyis ez nem befolyásoló.
Manapság mindegy hogy online, vagy buliban vagy bárhol elutasítanak, nem gond. Hogy miért ? Mert nem kell egyvalakire rákattanni, hiszen nem ismered, nem tudsz róla semmit, csak annyit, hogy jól néz ki. Na és, ilyenből van millió és egy neeem ?
Pedig ez ilyen.
Ha mindig csak leszarnak a nők abból nem lesz önbizalmad.
Ha meg látod hogy bejössz ennek is, meg annak is, meg amannak is akkor királyság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!