Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így, hogy 35 évre emelik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így, hogy 35 évre emelik a babaváró korhatárát, könnyebb lesz kicsit csajozni 30 körüli korosztályban?

Figyelt kérdés
Most ez a kérdés félig komoly, félig vicc. Mert hallottam már ezzel szórakozni, hogy valaki úgy ment oda a csajhoz, hogy "szia, babaváró érdekel?", de alapvetően tényleg vannak nők, akik érintettek lehetnek 30 és 35 közt, hogy szeretnének gyereket, ez segítség lenne, csak ugye házassághoz is kötött.

dec. 12. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
13%

Én is ebben bizakodom most

38f Incel

dec. 12. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Én 31 vagyok, és ha ezzel jönnél oda, akkor igencsak elküldenélek...

De egyébként abban lehet valami, hogy akkor a még egyedülálló férfiak megindulnak az inkább 35éves korosztályig bezárólag a nők irányában, akinek még nincs lakása, mert így könnyű szerrel lehet venni, ha van 10 millió kölcsön.

Viszont 35 feletti nők kiesnek ebből a lehetőségből. Így igen, lehet, hogy a fiatalabbak felé veszik az irányt a férfiak :)

dec. 12. 16:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Sosem mennék így oda valakihez, csak poénból írtam. 😁
dec. 12. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy könnyebb lenne. Nem fog senki házasodni emiatt olyannal, akivel egyébként nem tenné.
dec. 12. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Biztos, hogy nem házasodnék és szülnék hitel miatt, legyen szó bármekkora összegről is. Undorító, aki pénzért megy bele gyerek vállalásba.
dec. 13. 06:19
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
5-ös mitől is undorító? Annyi hogy megkönnyíti. Ezzel arra vannak ösztönözve a nők hogy akik szeretnének de már nem fiatalok, azok még 35-ig ki tudják tolni!
dec. 13. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Ha én nem szeretnék gyereket, akkor semmiféle pénzzel nem tudnának ösztönözni. Olyan, mintha ez valami sertés telep lenne már, hogy pénzért szaporítjuk az embereket, mint az állatokat. Hánynom kell.
dec. 13. 07:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Annnyi pénzből úgyse lehet egy gyereket felnevelni, kár ezen pörögni.
dec. 13. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
8-as: ez a 11 millió ez arra jó hogy ha már van lakás akkor nagyobbra cseréli az ember hogy a megellett gyereknek legyen szobája!
dec. 13. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!