Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudja egy férfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudja egy férfi az igényeit lefeletornázni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jóképű, nem keresek jól, nem vagyok szociális lélek se.

Valamennyire nyilván kompenzál, hogy tudok kedves, meg figyelmes lenni. Az átlag intelligencia szintet megugrom, de kb ennyi ami pozitív.

Nyilván szépen kinéző, meg valamire való anyagi helyzetű nőkre nem számíthatok. Hogy lehet ezt úgy tudatosítani, hogy tetszenek is a hozzám való nők?

#szint #Tudatosítása #Hozzám való #Alacsony polc
ma 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem tudsz te fejlődni? Tudod, a csúnya emberek sem arra vannak, hogy használgasd őket.
ma 14:38
 2/15 A kérdező kommentje:
1. És az incelek a szemetek, hogy mindent előre feltételeznek! 🤦‍♂️
ma 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően az a baj hogy meglátsz vagy elképzelsz egy lányt aki gyönyörű és mindenféle tulajdonságot társítasz hozzá.

Inkább csak ismerkedj barátkozz, ha valakivel sokat vagy együtt akkor szokott kialakulni valamiféle vonzalom. Ne told el rögtön magadtól azokat a nőket akik nem szupermodellek. Csak próbáld meg jól érezni magad másokkal aztán ha kialakul kialakul nem kell rágörcsölni meg sietetni. Nem attól leszel valaki hogy van egy szép nőd. Hanem attól hogy van melletted egy nő akit szeretsz jól érzed magad vele és aki szeret téged

ma 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként szerintem ez egy általánosabb probléma, nem csak férfi oldalról. Régen senki nem látott a világból semmit, megnézte milyen lányok vannak a faluban, a legszebbet elvette a gazdag fazon, a többiből lehetett versenyezni és elégedettek voltak. Most meg ott az instagram, tiktok, és midnenhol szembe jönnek a szebbnél szebb nők. Az, hogy tele vannak sminkelve, meg filterezve, az nem számít. A való életben viszont nem hemzsegnek a jó pasik / jó nők, aki meg születésétől nagyon szép, az meg még jobban tud válogatni. És nehéz azt mondani, hogy itt ez a sok gyönyörű ember, akit ingyen láthatok, akkor én megelékszek a szomszéd Ágival, aki pont olyan átlagos, mint én.

Szerintem ezért lett nehezebb felnőttként, főleg 30 fölött társkeresni. Akik a gimiben választottak az osztályból, vagy egyetem alatt, amikor zajlott az élet és aztán együtt nőttek fel, könnyebb dolgunk volt. Szóval én általánosságban a közösségi médiát hibáztatom ezért. Na társadalmi rant vége.

Kérdező, szerintem az egy jó lépés, hogy nem értékeled túl magad. De addig nem fogsz igazán szeretni senkit amíg úgy érzed, lejjebb adod hozzájuk. Szerintem vlaahol ott lehet a titok nyitja, hogy mérlegeled, mi a fontosabb. Nekem annó hívtak randira elég dögös férfiak, de volt annyi eszem, hogy tudjam, hogy egy jól át... éjszakától nem leszek boldog. Úgyhgoy férjet kerestem, aki a társam lesz. Mert a kinézet egy idő után nem tud majd boldoggá tenni, de egy jó, megbízható, törődő társ igen.

ma 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
2, mit feltételeztem? Egyszerűbb feltornázni magadat azokhoz, akikhez vonzódsz, mint rávenni magad, hogy olyanok vonzzanak, akik nem.
ma 15:03
 6/15 A kérdező kommentje:

3. Amit leírsz abból lesz a tonnányi barát zóna, kapcsolat meg alig alig, de eleve a nők nem nagyon akarnak random férfiakkal barátkozni.

4. De jó értelmes válasz big 👍!

ma 15:04
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
4-es vagyok. De amit írtam, visszafelé is vonatkozik. Téged sem tenne pusztán a külső boldoggá sokáig. Még ha meg is kaphatnád. Az a kevés ember meg aki külsőre és belsőre is topp, elkel nagyjából kamaszként mindkét nemből. Szóval ha megpróbálod innen nézni, talán elérheted, hogy ne lejjebb adásnak érezd.
ma 15:08
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

"Az a kevés ember meg aki külsőre és belsőre is topp, elkel nagyjából kamaszként mindkét nemből."

Ez 2 dolog miatt baromság. Egyrészt belsőre (de sztem külsőre sem) nem ugyanaz a top. Másrészt ezek a párok nem maradnak együtt örökké. Kamaszszerelmek? Ne butáskodj. A szép, top emberek is lehetnek rossz emberismerők, és nem is egymással vannak párban, nem is biztos, hogy egymásra vágynak.

ma 15:11
 9/15 anonim ***** válasza:
33%
Úgy értettem a kamaszként elkelt, hogy már akkor van kapcsolata. Később, ha szingli is lesz, hamar újra kapcsolatban van. Tehát nem töltenek túl sok időt szingliként. De most arra a nagyon kevés emberre gondoltam, akik tényleg nagyon szépek, okosak és nincsenek lelki problémáik, emiatt nem választanak hozott mintából rossz társat. Nagyon kevés ilyen embert ismerek, szerintem én se vagyok ilyen.
ma 15:15
 10/15 anonim ***** válasza:
26%

9, szerintem senki nem ilyen. Mondom, az, hogy valaki csinike meg jó emberke, nem jelenti azt, hogy nem bssza át a palánkon valaki.

Ha meg nem, akkor aki sokat tud adni, annak az elvárásai is magasak, tehát kisebb az esély, hogy folyamat talál valakit.

Ez olyan, mint azok a nyomorultak, akik azt mondják, 'jaj, olyan szép vagy, hogy-hogy nincs pasid?'. Mert a kettő közt nincs összefüggés. Nem fog az elvárásaimnak megfelelő pasi teremni mellettem, csak mert szép vagyok.

ma 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!