Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok fotogén ezek alapján?
Interneten abszolút nem megy az ismerkedés, hiába próbálok meg jó képeket készíteni/készíttettni, levegőnek néznek. Eddig akárhány lánnyal volt dolgom, minddel személyesen találkoztam először, tehát élőben ismertem meg valamilyen úton-módon.
Elképzelhető, hogy az összkép számít inkább az esetemben, mintsem egy fénykép az arcomról, vagy véletlen egybeesés és már nem tudom mire fogni a sikertelenségem?
30 éves férfi vagyok
Neten kizárólag az számít hogyan nézel ki a épeid alapján. Tehát alapból rohadt jól kell kinézni és rohadt jó képeket kell kiraknod magadról.
Amikor az egyetlen dolog amit látnak/tudnak rólad az egy vagy pár kép, akkor nincs más dolog amivel kompenzálhatsz.
Élőben is a külső a legfontosabb, de ott még tudsz javítani az esélyeiddel, ha jó a dumád, a fellépésed, alapvetően megbízhatónak, normálisnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!