Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok fotogén ezek alapján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok fotogén ezek alapján?

Figyelt kérdés

Interneten abszolút nem megy az ismerkedés, hiába próbálok meg jó képeket készíteni/készíttettni, levegőnek néznek. Eddig akárhány lánnyal volt dolgom, minddel személyesen találkoztam először, tehát élőben ismertem meg valamilyen úton-módon.

Elképzelhető, hogy az összkép számít inkább az esetemben, mintsem egy fénykép az arcomról, vagy véletlen egybeesés és már nem tudom mire fogni a sikertelenségem?

30 éves férfi vagyok

tegnap 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Hogyha élőben tudsz ismerkedni, akkor valószínűleg csak előnytelen képeket teszel ki magadról vagy olyan pózt veszel fel, ami kínos, esetleg nem korodhoz illő. Mármint úgy értem úgy állsz be mint a 50-60 éves férfiak többsége. Látod az ismerőseid, összetudod mérni, hogy kb ki milyen képet csinál, hogy áll be stb. Ha meg nem a kép, lehet a szöveged nem jó, tehát pl szia van kedved ismerkedni szövegtől szerintem konkrétan menekül a többség
tegnap 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Ismerkedj élőben.
tegnap 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, nem jók a képeid, vagy vonzóbb a személyiséged, ami ugye nem jön át annyira interneten.
tegnap 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Neten kizárólag az számít hogyan nézel ki a épeid alapján. Tehát alapból rohadt jól kell kinézni és rohadt jó képeket kell kiraknod magadról.

Amikor az egyetlen dolog amit látnak/tudnak rólad az egy vagy pár kép, akkor nincs más dolog amivel kompenzálhatsz.

Élőben is a külső a legfontosabb, de ott még tudsz javítani az esélyeiddel, ha jó a dumád, a fellépésed, alapvetően megbízhatónak, normálisnak tűnsz.

ma 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!