Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok fotogén vagy ronda vagyok?
A fénykép valóban más lehet mint a valóság vagy mint a tükör.
Nekem eddig mindenki akitől őszinte választ kaptam, mind megmondta, hogy a képeim előnytelenek és élőben sokkal de sokkal jobban festek.
Fotózott már úgymond profi fotós 3 is, de csak az 1-ik csinált igazán jó képet, 3 éve csak az van fent mindenhol.
Szóval én meg is kaptam, h jobb ha elfelejtem az online ismerkedést
Ezzel én is így vagyok. Az online ismerkedés esélytelen lenne.
A fényképek semmit nem jelentenek.
Apukám egy sármos férfi még 70 évesen is, ha megyünk az utcán, a nők megnézik, sőt még a férfiak is, fényképen viszont köze nincs a valósághoz, sőt, Anya is mindig mondja, hogy a fényképen Apa közel sem úgy néz ki, mint élőben.
Velem szintén ez van. Nő létemre a fényképektől el tudnám sírni magamat, élőben viszont jól nézek ki.
Telibe le kell sz*rni a fényképeket. :) Tudom, netes világot élünk, de a fényképnél annyi minden számít: fény, szög, fényképező/telefon minősége, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!