Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok fotogén vagy ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok fotogén vagy ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Bármilyen tükröződésről van szó, normálisan nézek ki, viszont fényképeken borzalmasan.
2023. ápr. 27. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
A normálisan meg a borzalmasan nem túl objektív meghatározások :) Hallottál már a fókusztávolságról meg a lencséről? Érdemes utána olvasni ;)
2023. ápr. 27. 15:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A fénykép valóban más lehet mint a valóság vagy mint a tükör.

Nekem eddig mindenki akitől őszinte választ kaptam, mind megmondta, hogy a képeim előnytelenek és élőben sokkal de sokkal jobban festek.

Fotózott már úgymond profi fotós 3 is, de csak az 1-ik csinált igazán jó képet, 3 éve csak az van fent mindenhol.

Szóval én meg is kaptam, h jobb ha elfelejtem az online ismerkedést

2023. ápr. 27. 16:09
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sok hivatásos modellre jellemző, hogy rendkívül fotogén (szakmai alapkövetelmény), élőben viszont sokak (többség) szerint ronda.
2023. ápr. 27. 16:23
 4/18 A kérdező kommentje:

Ezzel én is így vagyok. Az online ismerkedés esélytelen lenne.

2023. ápr. 27. 16:27
 5/18 NTBS ***** válasza:
0%
Nem vagy ronda. Mindenki szép a maga egyediségével.
2023. ápr. 27. 16:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Én a metró ablakában nézek ki tök jól! De komolyan, ne röhögj, már lefotózni is próbáltam úgy magam, az persze nem adja vissza. Meg ilyen fényre sötétedő ablakokon a tükörképem is nagyon király. Azt hiszem azért, mert rendkívül fehér a bőröm, vashiányos vagyok és emiatt a sötétebb felületeken sötétebb árnyalatú a bőröm. Napoztatni, szoliztatni se merem, mert tele van anyajeggyel, szóval elfogadom magam így is, neked is ezt tanácsolom.
2023. ápr. 27. 16:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Ha élőben úgy nézek ki, mint a tükörben, akkor jó :D
2023. ápr. 27. 17:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nincs o!yan ismerősöd / jóbarátod, akinek a fotózás a hobbija, 3s tehetséges is benne?
2023. ápr. 27. 17:04
 9/18 anonim ***** válasza:
7, nem ugy nezel ki mint a tukorben
2023. ápr. 27. 17:06
 10/18 anonim ***** válasza:
50%

A fényképek semmit nem jelentenek.

Apukám egy sármos férfi még 70 évesen is, ha megyünk az utcán, a nők megnézik, sőt még a férfiak is, fényképen viszont köze nincs a valósághoz, sőt, Anya is mindig mondja, hogy a fényképen Apa közel sem úgy néz ki, mint élőben.

Velem szintén ez van. Nő létemre a fényképektől el tudnám sírni magamat, élőben viszont jól nézek ki.

Telibe le kell sz*rni a fényképeket. :) Tudom, netes világot élünk, de a fényképnél annyi minden számít: fény, szög, fényképező/telefon minősége, stb.

2023. ápr. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!