Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz ki a legtöbb lány képeken sokkal jobban, mint élőben? Valamint hogy csinálják ezt?
A kérdésemet 2 dolog ihlette:
1. Megismertem több átlagos lányt ilyen-olyan társaságokban, és mikor felvettem őket facebookon ledöbbentett, milyen jó képeik vannak. Itt most arra gondolok hogy valóságban 5/10 a csaj, és facebookon 9/10-es.
2. Tinderen rengeteg nagyon szép lány van, és ezt mindig is furcsállottam, mert az utcán nem látok ilyeneket, akikről az előbb szó volt élőben Tinderen rondának számítanának, de a facebook profiljuk alapján pont hogy nem!
Mi ebben a trükk, hogy csinálják?
Nem hinném hogy csak smink, azért azt szerintem már le tudom szűrni.
Egyrészt azért érdekel, hogy online kép alapján jobban következtethessek a valódira, másrészt hogy én is felturbózhassam a képeimet.
/F
A lányok mind angyalkák. Egyedül a szemét pasik módszere a hazudozás és csalás!
Szóval kedves kérdező, nana! Eszedbe ne jusson a szebbik nemről bármi negatívumot feltételezni! :)
Mindenki tudja melyik szög az előnyös neki. basszus te meg nem lattad az ilyen instagram vs real life cikkeket?:D
és amúgy meg már kb ELVÁRÁS, hogy pózolj, beállj, a legjobbat mutasd, mert mindenki ezt csinálja, és ha kiraksz egy nem előnyös fotót, azt hiszik kb bűn ronda vagy a valóságban.... és a férfiak komolyan elhiszik, hogy ez a standard, ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!