Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szinte mindig a szerény, "jókislánynak" tűnő nőkről derül ki hogy ők a legnagyobb képmutatók, legszemetebbek?
te mi ez a baromság amit itt összehablatyolsz és hogy kapcsolódik ahhoz amiket én tapasztaltam?
Most itt visszaigazolást vársz tőlünk, hogy igen, igazad van, mert most dühöt és fájdalmat érzel, ami természetes folyamat. El fog múlni, igaz, hogy idő kell hozzá. Másnak is volt ilyen, hogy olyan szerelmes volt, hogy majd bele pusztult, aztán elmúlt, és csak megtalálta a párját. Elárulom, az ember többször is képes majd meghalni a szerelemtől meg a vágytól.
Most épp egy ilyen csajban csalódtál, de ez nem jelenti azt, hogy minden más hasonlóban is fogsz. Mindemellett egy kapcsolathoz két ember kell, az rossz felfogás, hogy Te semmiben nem vagy hibás. Az is hiba, ha valaki túl rendes, mindent megenged, vagy megtesz a másiknak, nem szab határokat, stb, de ennek olvass utána. Az én pedig mindent jól csináltammal is el tudod rontani.
Egyebekben őszintén sajnálom, hogy vége lett a kapcsolatodnak, remélem, hogy sikerül mihamarabb helyrejönnöd majd, és idővel megtalálod a párod :)
Miért, hány jókislány hagyott ott? Eddig egyről írsz, akkor mi ez a "mindig", meg többes szám?
Ezen kívül te is szemét vagy, mert jogtalanul megvádolod a nők kb felét, akik jó kislánynak tűnhetnek, úgyhogy össze is illettetek az exeddel, ő is szemét meg te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!