Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legszemetebb dolog, amit egy nő csinált veletek a társkeresés folyamán?
Hát ha mar itt tartunk én nőként is tudnek beszamolót írni a ferfiak átvetéséről...
-komoly kapcsolatot keresett állítólag, mikor találkoztunk állandóan nyomult és már első randi 10 percében csókolgatni akart meg megb..szni
-ha már a férfiak a nők plusz kilóján vannak kiakadva ami persze jogos kétség ne essék, ők előszeretettel kamuznak a magasságukról és az előadott 175 cm kb 160 volt, a 165 cm meg 150...
#6: Akkor ha regisztrálok egy társkeresőre, akkor
"pózolj méterrúddal" legyen a képem címe, hogy hihető
legyen a magasságom? :D
7-es én a 6. válaszoló vagyok, nem kell méterrúddal pózolni azért mert kisebbségi komplexusod van ne gúnyolódj, viszont mint leírtam ha már az urak a kilókon vannak kiakadva akkor én elmondtam a férfiak terén elég gyakori a kamuzás a magasságukkal kapcsolatban.
Engem nem zavar ha valaki alacsony, de legyen Őszinte és ne hazudjon, ezáltal álltitsa be magát olyannak amilyen nem ő valójában!
Se a férfiaktol sem a nőktöl nem tartom korrektnek ha máshogy adják elő magukat, mert élőben ugyis minden kiderül.
Lehetne olyat, hogy ha a kérdés az egyik nemről szól, nem offoljátok szét a másikkal? Nyugodtan tehettek fel kérdést a férfiakról, ingyen van ezen az oldalon...
(nő vagyok amúgy, és a legszemetebb dolog, amit egy nő csinált velem társkereséskor, az, hogy megpróbált meggyőzni, hogy nem tudhatom, nem vagyok-e leszbi, amíg nem próbáltam :D le kellett tiltanom)
Én vagyok a nő, és egyszerűen eltűntem az életéből első randi után. Bár ez nem szmétség, mert amit "randi" címszó alatt művelt, több volt, mint vérlázító. Fogdosás (comb, térd, mell, has... valahol itt készültem ráborítani a kv-mat), aztán búcsúzáskor még meg is akart csókolni, alig tudtam elhajolni.
Ezek után - hiába mondtam neki még aznap este, hogy hagyjon - valami három hétig írogatott, hívott... szisztematikusan nem reagáltam már semmire. Végül elhajtott a fs.zba, hogy mekkora kv.a vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!