Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szinte mindig a szerény, "jókislánynak" tűnő nőkről derül ki hogy ők a legnagyobb képmutatók, legszemetebbek?
Inkább az történik, hogy te a külseje alapján gondolsz róla valami pozitívat, de megdöbbensz azon, hogy nem illik abba a dobozba, ahová beskatulyáztad.
Holott lehet nem szemetebb(vagy épp rosszabb) mint más, csak az elképzelés és a valóság közötti kontraszt túl éles.
Lehet csak veled volt szemét. Mert mindjuk ráakaszkodtál, többször mondta, hogy hagyd már őt békén, de te nem értettél a szép szóból, így erélyesebben küldött el. Tapasztalataim szerint ilyenkor válik a csodás nőből boszorkány. Ez persze nem a nő hibája, de hát olyan férfival nem találkoztam, aki magát hibáztatta volna.
Akkor másik lehetőség, hogy mint a legtöbb férfi (nem mind), mivel szép a nö, ezért alapból jószívűnek gondoltad. Mert aki szép, az csak jó lehet. Aztán kiderült, hogy mégsem jó.
Holdudvarhatás. A külseje alapján elgondoltad, hogy ő "jókislány", aztán amikor összeomlott a róla kialakított kép, nem tudtad feldolgozni.
A nők amúgy is nagyon máshogy tudnak viselkedni különböző helyzetekben és különböző emberek társaságában. Amikor egyedül vannak, többnyire sokkal inkább tűnnek "jókislánynak", mint mondjuk barátnők társaságában.
1. Sokszor kb. annyit takar a "szerény, jókislánynak tűnik" bizonyos férfiak szemében, hogy a csaj genetikailag cuki angyalka arcú, világos hajú,nem hangos, nem k...s és nem káromkodik. Pedig ez nagyon felszínes interpretációja a szerénységnek. Sőt igazából semmilyen szinten nem fedi.
2. Kérdés, kinek mi a legképmutatóbb / legordenárébb... azért láttam itt elég elborult válaszokat, mint pl.
"hát nem szereti a gyerekeket", "amikor már harmadszor próbáltam felszedni, erélyesebb hangon küldött el és konkrétan megmondta, hogy nem érdeklem őt", stb. Nekem pl. ezek tök normális, korrekt megjegyzések valakiről.
3. Nyilván vannak nők, akik tudják, hogy bizonyos célok eléréséhez hogy kell viselkedni. Bizonyos körökben még mindig csak akkor értékelnek egy nőt vagy hallgatnak rá, ha ilyen cuki, jámbor, nem nagy hangú... néha kell játszani a játékot ahhoz, hogy a játékban maradhass, na.
nem. megcsalt és elhagyott 2 év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!